Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który będzie najlepszy

lubieBOCIĆ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie który płatny bot jest teraz najlepszy bo doszło ich od czasu kiedy pamiętam kbota i ibota

konkretnie chodzi mi oto żeby była niska wykrywalność i wysoka skuteczność cena jest nieważna lepiej wole dołóżyć niż odrazu dostać bana

jeszcze mam pytanie co to jest Program wpisujący Captcha,Captcha Standard oraz jak działa czy się opłaci i na ile starcza

ile można zarobić przez 12h gdzie najwięcej?

Opublikowano

12h, z 50k uri. Najlepszy i najopłacalniejszy bot to PBDObot.

Opublikowano

PBDO bot zbiera palladium, zbiera palladium i bije alienki. (kupujesz na zawsze)

Ibot bije alienki i wrota jak dopłacisz przy zakupie. (kupujesz na miesiąc na jedno konto)

Kbot bije alienki robi wrota jak dopłacisz przy zakupie. (kupujesz na 12 lat na jedno konto)

Do i bota masz open stila robi wrota i zbiera palladium. (kupujesz na miesiąc)

Do Kbota masz Kopen Stila robi wrota , zbiera palladium. (kupujesz na zawsze )

Licze na like :D

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Opublikowano

@up

PBDO nie jest na żadne IP komputera. Licke wykupujesz na konto forum i tego samego loginu i hasła używasz do logowania się w bocie. Jak coś piszesz to przynajmniej się zorientuj najpierw.

reklama

Opublikowano

PBDO bot zbiera palladium, zbiera palladium i bije alienki. (kupujesz na zawsze)

Ibot bije alienki i wrota jak dopłacisz przy zakupie. (kupujesz na miesiąc na jedno konto)

Kbot bije alienki robi wrota jak dopłacisz przy zakupie. (kupujesz na 12 lat na jedno konto)

Do i bota masz open stila robi wrota i zbiera palladium. (kupujesz na miesiąc)

Do Kbota masz Kopen Stila robi wrota , zbiera palladium. (kupujesz na zawsze )

Licze na like :D

Zapomniałeś dodać, że PBDO bot rówież ma funkcje robienia wrót, przy ogarniętym tasku potrafi wiele.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że PBDO bot rówież ma funkcje robienia wrót, przy ogarniętym tasku potrafi wiele.

mam pytanie jak używać tych tasków?

trzeba znać się troche na informatyce żeby je napisać?

Opublikowano

Masz taskcreatory co wizualnie zaznaczasz opcje, jest nawet task co ma ustawienia jak KBot, lub można pobierać gotowce z forum które idzie znaleźć na wszystko. Raczej żadna wiedza o C# nie jest potrzebna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...