Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Hide my IP

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z programem (chyba to przez program) Hide My IP . Jaki to problem ? wiec daje Hide My IP zmienia mi ip uruchamiam firefoxa , wchodze na nostale.pl , loguje sie , wchodze uzupelnij moje nd daje super rivers czy jakos tak i wyswietla sie takie cos:
There are currently no items to display .

Dopiero po 2/4 razem jak zmienie ip na inne to jak sie uda wchodze w jakias ankiete czy cos i wyswietla sie: We're sorry, that offer is currently unavailable (code: xxxx) - to pod xxxx nwm czy moge podac ^^

Prosze o szybka odpowiedz .

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Wlasnie sprawdzilem na innym koncie i wyswietla mi reklamy ale tez pisze ten blad :(

Na koncie na ktorym gram mam bana jakiegos pewnie bo jak zmienie pare razy to ankiet nie wyswietla a na koncie takim co robilem dla 30nd to wyswietla od razu ^^

A jak pozbyc sie tego bledu ? :(

1359121200-U261555.png

Opublikowano

a wiec jednak glupi....

MOWILEM ZE ZMIENIAM IP PRZEZ HIDE MY IP I JAK WCHODZE W ANKIETY WYBIERAM JAKAS TO MI SIE WYSWIETLA BLAD "We're sorry, that offer is currently unavailable (code: xxxx)" hide my ip - program do zmieniania ip na amerykanskie zeby robic amerykanskie ip . a ten blad pare osob mialo na 100pro przede mna i rozwiazalo ten problem . Dlatego pytam was jak to rozwiazac ;x to przez przegladarke czy co ;x ?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Proxifier, czy zwykly VPN Changer testowa wersja. Szukasz zagranicznego ip united states, wklepujesz do proxifiera, i powinno ladnie dzialac, zalezy jakie ip. Vpn changer czy tam vpn proxy jest lepsze, ale demo to 15 min i co godzine masz kolejne.

z hide my ip chyba ci nie zadziala, bo zmienia ci na jedno , i to samo ip :]

Tyle z mojego rozumowania wyniklo. Czesc. ;d

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Powiem tak, Hide My IP się skończył, już dość dawno, polecam używać profixiera którego znajdziesz na tym forum albo innych sposobów, niedawno ktoś napisał jak zmienić IP w moziili, poszukaj a znajdziesz lepsze opcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...