Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sterowniki

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otoz to : Ma ktos sterowniki do ATI Radeon 5670 ????

Bo zainstalowalem chyba jakis starszy sterownik i mi sie cos zje** za przeproszeniem i zadna gra mi nie dziala :C

Pomocy !

RGt.png

Opublikowano

Dzieki ale podobno mam juz najowsza wersje ale dalej gry mi nie chodza i jak wlaczam menadzera to klikam 2 razy w karte graficzna i jest tam przy tej ikonie karty graficznej taki trojkacik z wykrzyknikiem ;C inaczej : nic nie pomoglo ;(

Mmmm./.. Tu nie wiedzialem co pobrac wczesniej jak wszystko dzialalo i cos pobralem i od tamtego momentu gry mi nie dzialaja

RGt.png

Opublikowano

catalyst software suite

I co mi ten catalyst software suite da ?

Hmmm... Pobralem, kliknalem i wyskoczylo okienko : C/: itd atrybuty sa niezgodne

EDIT:Teraz sie uruchomilo i mam klinac ODinstaluj czy instaluj ?

EDIT2: Wczesniej juz to instalowalem i nie podzialalo ale co mam kliknac ? Instaluj czy Odinstaluj

RGt.png

Opublikowano

Odinstaluj sterowniki i zainstaluj te, na których ci wszystko działało i po problemie...

mmmm Dzieki wszystkim ale wystarczylo odkrecic karte graficzna, odkurzyc i tak jak @up kolega :)

Temat do zamkniecia

RGt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...