Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GiveraMT2 [Hamachi]

majcis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IS na hamachi? No powodzenia życzę... :D

Na serwer wbije, zobaczę co i jak.

IS - NPC na serwerze o nazwie ItemShop xdd

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze mówiąc, serwer jest naprawdę dobry, administracja zgrana, tylko jak na mój gust za rzadko wchodzicie :). Dodalibyście jakieś metiny też do ubicia, bo tak 2 bossy to trochę mało :D.

Opublikowano

Szczerze mówiąc, serwer jest naprawdę dobry, administracja zgrana, tylko jak na mój gust za rzadko wchodzicie :). Dodalibyście jakieś metiny też do ubicia, bo tak 2 bossy to trochę mało :D.

Nom niestety przez te 2 dni mało byliśmy w grze, jedynie wchodziliśmy posprawdzać bugi i w razie czego naprawić je. Ale wczoraj pod wieczór siedzieliśmy w grze bo za bardzo już nie mieliśmy roboty to zrobiliśmy oxa, zuo oraz podyskutowaliśmy z graczami. Dzisiaj serwer będzie przed 14 ON i będziemy w tym tyg oraz weekend powiększać system ulepszeń i dodamy bossa którego bedzie się ubijać w dobrym PT ;)

Opublikowano

Spolszczenie mi nie dziala a klient za 4h ;/ ktos moze normalne spol zrobic?

Macie jakies pomysly jak rozwijac dalej serwer zeby byl ciekawszy ?

Opublikowano

Powiem serwer był na początku Fajny Ale potem niestety gra się bardzo znudzila ciągle dropienie dropienie i dropienie zrobił tam 2 rundki Szukanie GM i na dziś koniec za malo eventow wogule prawię ox'ow. No niestety, NIE POLECAM. JAK chcecie sie nudzić to wbijcie nie dla mnie serwer :P

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Na serwerze jest nowy gm: [GM]Syn3k na okres próbny, będzie on robić wiele eventów gdy nie ma mnie oraz [GM]Rasta na serwerze. Także zapraszamy!

Opublikowano

12.03.2013 update; wprowadzone mini metiny(posąg oraz żaba) dodalismy do nich drop broni że śr i um +9 oraz zbroję i bizu których jeszcze nie było! Natomiast dziś dodam respy tych metinow w m1. PRZYPOMINAM O TURNIEJU PVP W WEEKEND

Opublikowano

Nie polecam serwa, Administracja jest nieogarnięta, nie chce im się banować dzieciaków, Robią bezsensowne eventy, gdy na serwerze są ich kumple :), Nie pomagają, Mają serwer w dupie, zamiast pomóc ustawiają sobie opis,, Nie ma mnie bede ok. 16" itd..
Tu jest urywka z rozmowy mojej z GM na hamachi Zaznacze wam Nieb. Ja Ziel. [GA]Ess

[15:25:24] << ok
[15:25:44] >> kurwa obiuad robie
[15:25:51] << tak tak :)
[15:25:55] >> myśliszże poa metkiemnie mamżycia?
[15:25:59] >> poza*

[15:26:06] << Spoko to po co robisz serwer?
[15:26:17] >> to po co grasz jak marudzisz
[15:26:20] >> pisze ze bede potem?
[15:26:26] >> dzieci zawsze beda na serwie

[15:26:28] << ale jakoś jesteś
[15:26:33] << a po to sa GM
[15:26:35] << zeby umilic gre
[15:26:39] << a nie pochwalac ich zachowanie ( ich = dzieciaków, które używają słów, których nie znają, Np. Pedał )

a po tym zdaniu zostałem wywalony z sieci :)

A tu ss Tych o to dzieciaków( Nick 1 z nich mówi sam za siebie)

http://fotoo.pl/show.php?img=515461_0313-152258.jpg.html

Niestety nie widać, ale to MrKeeDrop ( moj drop ) zabil smoka :) Pewnie juz mam po koncie ale co z tego?
Jeśli masz 10 lat i odpowiada ci towarzystwo dzieci To zapraszam !

Liczę teraz na to, że GM napisze, że zmyślam, że zacząłem coś do nich pisać ITD. dokładnie tak zachowało by się 12 letnie dziecko :)

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

Dokładnie mam takie samo zdanie Eventy chujowe ciągle dropic i dropic serwer nuda i nudaa Team cofnięci w rozwoju [bEZ OBRAZY] Ale taka prawda

Nie polecam serwa, Administracja jest nieogarnięta, nie chce im się banować dzieciaków, Robią bezsensowne eventy, gdy na serwerze są ich kumple :), Nie pomagają, Mają serwer w dupie, zamiast pomóc ustawiają sobie opis,, Nie ma mnie bede ok. 16" itd..
Tu jest urywka z rozmowy mojej z GM na hamachi Zaznacze wam Nieb. Ja Ziel. [GA]Ess

[15:26:39] << a nie pochwalac ich zachowanie ( ich = dzieciaków, które używają słów, których nie znają, Np. Pedał )

Niestety nie widać, ale to MrKeeDrop ( moj drop ) zabil smoka :) Pewnie juz mam po koncie ale co z tego?

Liczę teraz na to, że GM napisze, że zmyślam, że zacząłem coś do nich pisać ITD. dokładnie tak zachowało by się 12 letnie dziecko :)

Team Mają wszystko w dupie [bEZ OBRAZY] ale taka prawda, Haha konkurs pvp w weekend.. Co to za serwer jak raz na tydzień Konkurs pvp ? NIE POLECAM WOLE JUŻ GRAĆ NA JAKIMŚ GOTOWCU NIŻ TU :) POWIEM JEDNO JAK CHCECIE SIĘ NUDZIĆ TO WBIJAJCIE SERWER TYLKO DO TEGO JEST STWORZONY :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

No wybuchnę zaraz...

Ja jestem od strony eventów. Wczoraj do 23 prowadziłem praktycznie bez przerwy eventy i właśnie od wczoraj odbywać się tak będą regularnie.

Więc jeśli jeszcze jedna osoba powie mi, że na serwerze nie ma co robić to pierdykne normalnie :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Załosny jestes tak jak mowilem na hamachi Ci... Nie bylem przy kompie bo robiłem obiad, mam tez swoje prywatne zycie a nie odpisywac na twoj placz ze dzieci cie wyzywaja, jakbys byl ogarniety to bys nie dyskutowal z nimi wiec nie marudz z laski swojej. Sam pokazales jakim dzieckiem jestes bo widocznie nei rozumiesz ze nie jestem na kompie 24/7 ...

A co do ss to beka wielka, nic nie obrazil cie ten gracz a robisz sceny hahah zalosne... do widzenia

Opublikowano

Nie pisana Ci jest gra w metina widocznie. Serwer jest dobry, administracja ogarnięta. Najbardziej pochwycił mnie Twój natychmiastowy płacz o eq z navi, gdy tylko nie mogłeś mnie zabić. Więc zniknij z serwera, tego tematu i będzie w porządku.

Opublikowano

RazorPL to ty jesteś tym dzieciakiem :)
A nie wiedziałem, że to navi bo nie ma posążków, tylko sa na idiotycznych eventach. ABS nie działają ( bije sie tyle samo na non abs co na z abs )
A napisałeś, że administracja jest Ogarnięta - Podaj powód takiego myślenia :)

AJ EM TU SEXI FOR MAJ BADY.

Opublikowano

No i miałeś problem niestety. Trzeba było nie wyzywać od samego początku to by była zgoda. Powody? Proszę: Naprawa bugów, organizacja eventów, pomoc oraz dobry kontakt z graczami, wprowadzanie nowości. To że nie potrafisz eq zrobić to już niestety nie jest wina administracji. Temat kończę, zrobi się nie potrzebny spam. A więc zniknij krzysiu ;). Serwer szczerze polecam.

Opublikowano

No niestety zawsze znajdą sie niezadowolone 16 latki uwazajacych sie za drosolych... beka... szkoda ze to inni czytaja i niszczy to opinie serwera bez podstawnie. Dzisiaj naprawde stracilem nerwy do was, potrafisz Krzychu na hamachi od 2 dni nazekac jak ci to zle jest... jesli ci nie odpowiada nasz serwer i nasze starania to po prostu nie graj a nie cisniesz mnie na hamachi i nie rozumiesz ze mam obowiazku w domu rowniez... Nie drąże tego juz. Dozobaczenia

Jutro bedzie juz zmniejszone DMG nowych epickich broni z um i sr i dodany wiekszy % na drop wachlarzy i mieczy oraz dzwonow na taki jak 2 reke !

Opublikowano

Potwierdzam majcis'a.

To co niektórzy wyprawiają to po prostu parodia. Człowiek się stara, robi eventy ale nie... zawsze znajdzie się osoba, której cały świat nie odpowiada i ma do każdego pretensje.

W ciągu może... 3 godzin robienia Wam dzisiaj eventów doszedłem do wniosku, że muszę zrobić sobie przerwę, bo po prostu nerwy nie wytrzymają.

Przykład?

Dziś gracz, któremu nie odpowiadał hosting klienta miał do mnie pretensje czemu tak wolno się ściąga i zagroził mi, że jeżeli nie dam mu klienta to zDDoSuje serwer.

Sorry, ale nie będę tolerował takiego zachowania.

A eventy od dziś robił będę tylko dla "grzecznych dzieci" :>

Pozdrawiam.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Mamy lekkie problemy z clientem, serwer będzie ON jak uporamy się z tym problemem. Możliwe ze pod wieczór dopiero. Przepraszamy

Mamy problemy z clientem, musi go na nowo robic, wiec pracujemy nad tym, serwer ON bedzie dzis wieczorem lub JUTRO.

Musimy ogarnąć plik game. Juz wiemy gdzie tkwi problem, serwer jutro ON powinien być

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...