Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvonisMT2.pl [Dedyk]

Samavi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gorąco polecam server, mam wyjebane na administracje, koło chuja mi lata komu pomagają a komu nie, ja gram swoje :P Polecam, polecam :P

sygnasz.jpg
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogę sprzedać eq na tym servie na woja do 120 lv i szamana do 140 full 6/7 ale nie pamietam czy 6/7 perf za doladowanie 40 pln plus :>

Opublikowano

No i padła kropka nad i. Loguje dziś po 2tygodniowej przerwie chce kupić PD z isa a tam Sm mi wyzerowali. W chuja walicie, czy nie wiecie już jak graczy doić na PLNy? Zajebaliście mi 4k sm bo w imię czego? Liczycie że znowu będę SMSy słał. W lewe jajo mnie pocałujcie. Nie polecam. Kończę i nie wracam na serwer.

2sbu2dv.png

Opublikowano

SM zostały wyzerowane graczą, który zbugowali je kiedyś starym bugiem, nie aktualnym bugiem.

Ocipiałeś że szczęścia. Zarzucasz mi że bugowałem SMy? Mam kod na każdego esa. Nie umieliście dopilnować Własnych pieniędzy to teraz ludzi ojebaliście na Smy. Tyle w temacie.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Serwer na początku wydawał sie fajny, i taki był, ale, że Ci "Brazzersi" układy z adminami, niektórzy dorobili się na YangBugu, znowu znalazłem buga na SM, administracja się opierdala. Nie POLECAM

cgbz.jpg

Opublikowano

Na samym początku poświęciłem na prawdę dużo czasu dla tego serwera. Mimo, że padał były bugi, grałem. Jednakże chodziło mnóstwo plotek na temat rzekomego wbijania lvl różnymi sposobami jak np. bicie metków będąc w pt. Nie polecam serwera, gdyż umiera i nic z tym nie robią.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...