Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AvonisMT2.pl [Dedyk]

Samavi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile około graczy gra?

I w ile zdobędę chociaż 1kkk?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Na początku kolega mnie zachęcał, ale nie wystarczająco, ale reklama zrobiła swoje ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Serwer jest całkiem całkiem, ale niestety jest to najnudniejszy serwer na jakim grałem. 10 graczy na całe 3 królestwa to tutaj norma, oxy raz na 3tygodnie a o zuo lepiej już nie mówić ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Teraz nawet navi krąży na servie, a według administracji walenie komuś 90k kto ma full abs to norma jeśli się " umie robić eq " ... chociaż każdy na servie prawie ma perfekt.

Ludzi max 10 na serwie. Bugi na lvl/is. Administracja to grupa dzieci.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Powiem tak, administracja to nie jest grupa dzieci. Dobrze znam Łukasza i on nigdy by nie dał eq z navicatu. Jak jesteś taki zajebisty, to sam zrób serwer. Administracja nie jest idealna to prawda. Ale jest Łukasz i on najbardziej sie stara i chce serwer wybić. Ja ninją dagger w starym eq na 200lvl'u potrafiłem walnąć 80k, jak zrobie eq tamto na +9, to już chyba będą mnie osądzać o dmg lub navi. 10 ludzi? chyba dzieciaku liczyć nie umiesz...

Co do serwera, serwer bardzo dobry, stabilny i bardzo dobry założyciel. Widać że sie stara,, jak nie wejdzie sie na fejsa, to co chwile jakieś konkursy. Serwer godny uwagi ;)

Opublikowano

@UP racja

poza tym nie tylko tutaj wypowiadają się pokrzywdzeni gracze, którzy myśleli że są najlepsi i oskarżają administrację o handel eq.

Opublikowano

Niektórzy gracze poprostu nie potrafią grać, na początku spamią że będą top1 a są lepsi od nich i nie potrafią się z tym pogodzić i chcą sobie wmówić że to nie prawda że to oszusci...

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...