Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinanie Metina (1-2 fps'y)

Yerbownikx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram sobie na ravi.eu i gdy wchodzę na ch1 to mam 1-2 fps'y a Pamięć ram nie przekracza 50% użytkowania a procesor 60%, internet mam 4mb/s a kompa 2gb ramu i karte 1gb.

Co zrobić aby przynajmniej mieć te 10-15fps? czyściłem kompa, itp ale nadal nic

Edit: Procek : . Intel Pentium Dual Cpu T2390 2x 1.87

Edit2 : Wyłączanie programów nic nie daje ;/

#JebacSygnatury

Opublikowano

Witam gram sobie na ravi.eu i gdy wchodzę na ch1 to mam 1-2 fps'y a Pamięć ram nie przekracza 50% użytkowania a procesor 60%, internet mam 4mb/s a kompa 2gb ramu i karte 1gb.

Co zrobić aby przynajmniej mieć te 10-15fps? czyściłem kompa, itp ale nadal nic

procesora nie masz? Podaj procka...

Opublikowano

Adam ściągnij też jakieś programy anty pingowe bo masz moze wysoki PING

Ping nie ma znaczenia w grze Metin2. :-)

Wyłączyłeś już wszystkie pogramy w tle, jak Gadu-Gadu, Skype, Steam, wszelkie torrenty, itp. Pierwsza faza za Tobą, a więc teraz pobierz CCleaner oraz GameBooster. CCleanerem wyczyść komputer, dysk oraz rejestr po czym zaktualizuj sterowniki do karty graficznej i włącz klienta Metin2 poprzez GameBoostera. :-)

Opublikowano

Adam ściągnij też jakieś programy anty pingowe bo masz moze wysoki PING

Co ma ping do fpsowanie w grze?

To wina karty graficznej bądź procesora, te 2 rzeczy odpowiadają za prace aplikacji, a w twoim przypadku gry(do gier w szczególności karta graf).

Możesz usprawnić ich pracę poprzez program GameBooster, który wyłącza niepotrzebne usługi/aplikacje i ustawia maksymalną wydajność w opcjach zasilania.

możesz też podać jaki masz zasilacz?

Opublikowano

Hmm, użyj takich programów jak Ccleaner / odkurzacz . Wyłączają zbędne pliki . Możesz tez pobrać nowego klijenta ze strony lub patchera. Jeśli nie pomaga to znaczy, że wina z ich strony. Jeśli pomogłem, naprawdę proszę o lajki..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...