Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✯OTWARTY✯24/7[No-Prem]WL OFF .: World of Minecraft :.MMORPG! Questy! Świat Jak w WOWIE! Dungeony! Bossy! Skile! Levelowanie! PVP! Smoki

Domak6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie mamy w planach zbudować wioskę elfów a potem kolejny kontynent i miasto

To ekstra, a wioska blood elfów czy night elfów?

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer z kolegami jesteśmy wszyscy Priestami i znaleźliśmy fajny teren do walki z mobami nawet w dzień. Polecam bardzo!!!!

kuba4ful.png

mój profil xfire zbieram +siki jeżeli nie pomogłem daj -siki wiem piszę na końcu siki

Opublikowano

Super , Tylko Fajnie By Było Jak Byś Spolszczył Essentials.

Ale po co to co jest niezbędne jest po polsku. mam ważniejsze sprawy niż tłumaczenie.

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

Bardzo miły adminuistrator wszystko co sie pytalem to bez pretensji odpowiadał, piękny spawn i dodtego jak narazie brak bugow :P

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Fajnie fajnie Ale czemu mi nie dziala ?????????

Wpisuje to ip 91.121.80.217:25581

I pisze Can't reach server

Ok cofam to lagi mialem sorry

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Gram wojownikiem i niewiem jaki skill jest na wiekszy atak pomocy xD

I potrzebuje diax eq niewiem jak je zdobyc xD

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

To thx

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...