Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tamte czasy

Exner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy pamiętacie tamte jak dla mnie piękne czasy kiedy było się małym można było prawie wszystko robić . Kiedy to Polska była najlepsza w sporcie , była małyszomania . Co o tym sądzicie ?

Mpc forum - dla mnie : serwerownia minecraft i pogaduszki

Admin Cienia
Opublikowano

teraz kupa i będzie jeszcze większa kupa jak tusk się rozkręci.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kiedy to niby Polska górowała w sporcie? Żyję przeszło 27 lat i jakoś nie pamiętam takich czasów, poszczególnych sportowców to się pamięta ale jako naród nigdy nie byliśmy sportową potęgą... co zresztą pokazują wyniki z ostatnich lat

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Wyniki w sporcie w 2000 r.

Mpc forum - dla mnie : serwerownia minecraft i pogaduszki

Opublikowano

Chyba to były najgorsze czasy PRL etc ... powiem tak kwaśniak tusczek i inni "politycy" to jedno wielki gówno .

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Polak głodny, polak zły, jest źle, za czasów komunizmu było źle, ciągle nam będzie źle ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Kiedyś ludzie byli życzliwi. Walczyli ramię w ramię, abyśmy my teraz mogli niszczyć to, za co oni życie oddawali.

Polacy mają to do siebie że jednoczą się na chwilę, a potem wraca wszystko do porządku dziennego.

Opublikowano

Teraz jak nie zapłacisz to gówno bedzie. Polska reprezentacja nie gra bo dostają mało kasy, nie mają przez to motywacji. Tata mi opowiadał, ze kiedys to w przeddzień meczu pili jak menele a w meczu zapierdalali .

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

nie zwalajcie winy na rząd bo przecież

"każde grabie grabią ku sobie" my a raczej Ci co mogli kiedyś już głosować i głosowali na tych wykolejeńców powinni zastosować się do pewnego mema:

maria sklodowska curie- tu się jebni... bo inaczej się nie da... sami ich do koryta dopuścili więc niech się teraz do tego przystosują

ale jak bezrobocie i wynagrodzenia dla rządu będą tak szybko rosły to w końcu człowiek głodny zacznie zabijać dla jedzenia, gdy w polsce wybuchnie wojna przeciwko rządu dopiero wtedy otworzą swoje piękne oczka którymi czarują przed każdymi wyborami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...