Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowa Broń (Kingstone)

czeres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gówno i tyle...

Takiego shitu niewgrałbym na serwer nawet jakby hoster mnie błagał.

Ni to smieszne ni fajne ( w sensie jako bron )

To tyle...

ps nie dam lika

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ziomek UP Lubie Cie DAM Ci Limita

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Jachu Jak Ci Sie Nie Podoba To Nie Komentuj

Twoje Pliczki Pierdoliły Serwery

1. Moje pliki nie były pod dedyki i nikomu nie kazałem ich używać

2. Był rok 2010, a ja zaczynałem przygodę z tworzeniem, mam świadomość, że to były pliki zjebane wprost proporcjonalnie do zainteresowania nimi.

3. Nie podoba mi się, będę komentował. Dlaczego? bo mam do tego prawo. Broń jaka jest każdy widzi, ja tylko wyraziłem swoje zdanie. Jak ci się to nie podoba to zgłoś w trybunale poprawkę do konstytucji gwarantującą brak wolności słowa i poglądów, ale sam siebie tym zgasisz.

4. Moje pliki wyszły na starej architekturze, są przestarzałe, dlatego usunąłem do nich download, by privy się rozwijały, a nie stały w miejscu. Ty robisz dokładnie odwrotnie, wrzucając takie gówna (w dodatku nie swoje), hamujecie postęp. Quent powiedział i pokazał wszystko. A teraz idź żebrać o plusy gdzie indziej.

5. Jak masz jeszcze jakieś problemy emocjonalne to zapraszam na PW, oszczędzę ci publicznego wstydu

PS: moje pliki pierdoliły wszystko, co popadnie

awesome_face.jpg

57199140501148694665.png

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...