Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] crack bot ng 7.92

Zingo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem i szukałem, ale nic nie znalazłem. Ostatnio pobrałem sobie tibia bot ng pod tibie 7.92, ale przed chwilą gdy chciałem go uruchomić napisało mi że już mi się skończył trial. Poszukałem trochę na necie, ale nic. Wiem że trzeba mieć program winhex, który posiadam, ale nie do końca mi on działa (albo po prostu nie umiem tego obsłużyć jak należy).

Chodzi o to że gdy w winhexie mam otworzyć zakładkę loader (ALT i F9 co się klika) to nie mogę tego zrobić ponieważ niemam nawet tego loadera. Nigdzie mi tego nie wyświetla.

Chciałem więc was prosić o dodanie tutaj scrackowanego pliku hood.dll do tego bota, albo objaśnienie co źle mogę mieć zrobione.

Używałem też poradnika z tego forum, i taki sam efekt jak opisałem wyżej.

Opublikowano

w tym linku w zakładce ng bot jest tylko download, a do tego ja to widzę jak zwykły napis, a nie jak linki.

Opublikowano

w tym linku w zakładce ng bot jest tylko download, a do tego ja to widzę jak zwykły napis, a nie jak linki.

Jak naciśniesz na ten napis to ciebie przekieruje na daną stronę.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

no właśnie nie przekierowywuje. A poza tym ja chce crack, a nie bota. Bota już mam.

Dokładnie chce crack na windows 7 32bitowy. Próbowałem już różnych sposobów.

Winhex mi nie idzie coś bo nie mogę znaleźć pliku loader.exe później.

Te pliki co wprowadzają coś do rejestru? Już chyba z 10 różnych próbowałem.

Nawet kolega mi swojego bota scrackowanego przesyłał i nic. Nie zadziałało nawet. Było tak jakby to był zwykły bot po trialu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...