Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na 4funmt2.

Isenthar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutorial - Jak położyć kogoś na skilla na 4funmt2.

Jak wszyscy grający na 4funmt2 więdzą, że administracja dała prawo swoim graczą używania paru komend.

My się skupimy na komendzie /poly i /polyitem .

Robimy sobie dużo marmurków niebiańskiej śmierci poprzez komendę /polyitem 1095 .

Następnie zmieniamy się w potwora i teraz wpisujemy komende /poly 0 .

Dzięki temu zmienimy się z powrotem w swoją pierwotną postać, a bonus dmg jaki nam daje marmur poli, w naszym przypadku niebiańskiej śmierci zostaje aż do naszego deda :). Jak ktoś nas dednie to powtarzamy wszystko od nowa.

Dzięki temu sposobowi mamy każdego na skilla.

Mam nadzieję, że tutek przydatny. Miłego dedania :).

ae8pc4.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może być.

Ci Administratorzy to idioci. .. ^,-

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

Już czaje jak na 4funmt2 tyle cisną ^^ +

No cisną na skilla :D. Jak pierwszy raz zacząłem grać na 4funmt2 to się dziwiłem, że mnie tak dedają :D. W końcu ktoś mi zdradził jaki to jest bug a ja go wyjawiłem, żeby każdy mógł z tego korzystać :).

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Wiesz przestalem tam grac z powodu chaosu jaki tam panuje kazdy kazdego deda nie ma ani chwilki spokojnego expa bo tylko 32k lvl i kozaki ale ten bug moze byc przydatny i dalej lekko nie rozumiem jakim cudem można każnego na ''HIta zabic'' przecież Nieb. Smierc nie deda kazdego na hita - Its Logic ?!

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Wiesz przestalem tam grac z powodu chaosu jaki tam panuje kazdy kazdego deda nie ma ani chwilki spokojnego expa bo tylko 32k lvl i kozaki ale ten bug moze byc przydatny i dalej lekko nie rozumiem jakim cudem można każnego na ''HIta zabic'' przecież Nieb. Smierc nie deda kazdego na hita - Its Logic ?!

Zauważyłeś, że jeśli jesteś zamieniony w jakiegoś potworka to zadajesz duużo więcej DMG ? Niebieska śmierć jest najsilniejszym bossem, zamieniasz się w nią i teraz gdy poprzez komendę zmienisz się z nowu np. w woja to te dmg które miałeś na poli ci zostaje. Wtedy ze skilla bijesz jakieś 1kkkk.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

Grałem kiedyś na tym serwie ale jak przyszło co do czego to usunęli konta ... Miałem woja mentala max lvl 2 w ranku byłem, ale chuja... Nie wiem czy mozna w komendzie wpisac 30000 lvl i sie obawiam ze znowu mi cofnie...

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobre, skorzystałem leci lajk czekam na następne tuty ;)

Nie wiem czy chciałeś sobie nabić posty czy co - ale komenda od dawna już nie działa. Więc trochę dziwne, że skorzystałeś :)

2nsj.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradni, poradnikiem .

Jednak ten bug mnie irytuję.

Ktoś męczy się z eq, a drugi przyjdzie i ma Cie na skilla mimo, ze masz perfect eq :D

Pozdrawiam

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...