Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czołgi

asasing12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka gram pierwszy raz i mam pytanko jaki czołg z tych początkowych ulepszać i jaki brać później jak się już ulepszy do wyboru czołgu aż

a jak nie ulepszać to jaki dobry czołg kupić na start pomocy daje lika

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Idź w te które ci się najbardziej podobają. Takim sposobem najszybciej dojdziesz do tego, którymi tobie gra się najlepiej.

76561198001815076.png
Opublikowano

dobra mam pytanko wybrałem średnie czołgi jade w mediumy w usa

bo chce mieć shermana czy to bardzo dobry czołg mógłby mi ktoś doradzić jakie ma zalety i wady i czy opłaca się go kupować ?

i w jakie czołgi dalej iść

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

Dzień dobry, cześć i czołem...

Słuchaj, My nie możemy za Ciebie wybierać w jakie Ty masz czołgi iść. To jest Twój wybór i już pytania typu " W które czołgi iść ? " są już dość denerwujące (na samym MPC jest tego multum, a na oficjalnym forum WoT'a jeszcze więcej x_x. Popróbuj dojść w każdym z drzewek do 4-5 tieru (oprócz SPG - Artylerii tu do 2-3) i sam już będziesz wiedział w co iść. Nie ma czegoś takiego jak najlepszy czołg w grze - każdy jest dobry, tylko trzeba nim umieć grać i mieć do tego "talent".

Pozdrawiam, Axl.

Opublikowano

dobra mam pytanko wybrałem średnie czołgi jade w mediumy w usa

bo chce mieć shermana czy to bardzo dobry czołg mógłby mi ktoś doradzić jakie ma zalety i wady i czy opłaca się go kupować ?

i w jakie czołgi dalej iść

Rozwijaj dalej medy amerykańskie, do tego polecił bym HT amerykańskie gdyż gra się nimi bardzo przyjemnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...