Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec JackPota!

Nie Mam Neta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj macie cytat :

"Bieg próbny Jackpot Areny

Witajcie, kosmiczni piloci! Byś może już o tym słyszeliście: bitwa Jackpot kończy swoją obecność w grze. Ale bez obaw, na start czeka już jej następczyni. W nowej Jackpot Arena oczekują Was emocjonujące, urozmaicone i sprawiedliwe turniejowe rywalizacje PvP "1 na 1". Oczywiście przez cały czas obowiązuje zasada: tylko zwycięzca rozbije Jackpot! Zanim jednak na dobre rozpoczniemy, chcemy najpierw wyeliminować wszelkie potencjalne błędy. Każdy gracz może zgłosić się do udziału w naszej wielkiej rundzie testowej, która odbędzie się 10-03-2013 14:00:00 (CET). Natychmiast po zarejestrowaniu się na Waszej gwiezdnej mapie ukaże się okno stanu Jackpot Areny. Prosimy o wyrozumiałość, że nie będziecie wtedy już mogli odwołać swojego udziału. Ponieważ chodzi tu tylko o ćwiczenie, nie będzie można tym razem wygrać pieniędzy ani innych nagród. Prawdziwa Jackpot Arena z szansą na prawdziwą gotówkę odbędzie się w późniejszym terminie. Prosimy, abyście zgłaszali ewentualnie występujące problemy na forum.
"

Mój własny kanał na YouTube zapraszam :)

Moje tutki

Opublikowano

Ehh ... To było w ostatnie 2 dn na serwerze testowym. Tam każdy miał szansę bo było się koksem, w 1 dzień doszedłem do finału ale programista mnie pokonal...

Opublikowano

Dobry jesteś ,sam sobie nabijasz posty i sam jesteś dzieckiem(Nikt dojrzały nie dałby sobie takie nicku)A mówisz na innych.

Ehh... Twój wybór ale jedyne o co proszę to nie nabijac dziecko postow

Tak wogóle do autora dzięki za info bo ja nie wchodze na forum DO ,bo się boje ,że jakiegoś syfa złapie. :D

Opublikowano

A co ci da merkava w 1vs1, jak i tak w niewidki skakać nie można. RSB wcale szybciej nie miesza, nawet lepiej że idioci z nią będą pewnie latać na 2 czołgach z full dmg i ćmą bo przecież takie tonz of dmg ;)

Opublikowano

Zrobi specjalnie nowego JP...

Bo na starym wbijało sie 20 gości z dopalaczem i 1 uczciwy.... Tamci czyscili mape a następnie sie podkladali. Potem uczciwy zgarniał nagrodę za free.

Teraz tylko uczciwy gracz będzie zbierał nagrodę z nowego JP

Opublikowano

Brałem udział w nowej bitwie na testowym i muszę przyznać że to bardzo dobre rozwiązanie :)

Mały + dla BP :D

Opublikowano

uważam że to dobre posunięcie... teraz zależy wszystko od Ciebie i masz po wygranej walce czas który możesz poświęcić np. na dokupienie czegoś, poza tym cały czas się coś bedzie dziać, nie to co wcześniej

Opublikowano

teraz jest uczciwie, co prawda, że żeby wygrać trzeba mieć SFE wszystko na full

ale 1 VS 1 to już uczciwe zagranie ze strony jack pot

więc gratuluję im pomysłu

jestem stanowczo za

Opublikowano

Nowy system jest wiele lepszy.

Ciekawe jakie bd nagrody.

Ciekawi mnie po jaką cholerę wchodzi tutaj jakiś mod, który kompletnie nic nie wie o tej grze... Zadałeś tak głupie pytanie, że "Co to jest goliath?" byłoby mniej głupie..

Opublikowano

System ma swoje plusy i minusy. Z jednej strony nie będzie w ciebie nawalało 50 osób, ale z drugiej strony ty nie będziesz nawalał w 50 w jakiegoś innego gostka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...