Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardkor, Frakcje, 100 slotów.

kinv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2rc7lhu.jpg

Informacje.png

Sloty: 100

(na start 100, wraz z rozwojem serwera bez ograniczeń)

IP: death-island.pl

(serwer opłacony za rok z góry więc nie ma obaw że zostanie wyłączony za tydzień czy miesiąc)

Potwory: Wlaczone

Zwierzęta: Wlaczone

PvP: Wlaczone

Premium: Nie

Nether: Chwilowo wyłaczony

BialaLista: Nie

Mapa: 5000x5000

TS: death-island.pl

Przez pierwszy tydzień ban za śmierć tylko 45 min później będzie o wiele trudniej!

Diax 0,4% Chcemy zrobić by diax był rarytasem a ludzie musieli enchantować metalowe zbroje.

X-ray itp? - zbędny bo surowce : złoto, diamenty, żelazo, emeraldy są ukryte przed nim i pokazują się co jakiś czas gdy kopiesz stona.

Mapa będzie regenerowana więc nie zniszczę tego co osiągnąłeś z wielkim trudem!

Wiele nowych i ciekawych rozwiązań co zrobią przyjemna i normalna grę bez chitów i zbędnej ingerencji administracji !

Teleporty itp? Zapomnij! w Prawdziwej grze nie ma takich ułatwień i tu też ich nie będzie !

Nie będę opisywał po prostu zobacz to !

I zagraj!

2lsji9f.png

30sggn7.png

3449tmh.png

i1wh76.png

2cohd6u.png

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ref

obczaj zobacz moze sie spodoba, ale ostrzegam nie dla laikow serwerek. Ciężko ciężko i jeszcze raz ciężko :))

Opublikowano

Wiem jak to z hardcore ale jeden z moich ulubionych YouTuberów IsAmUxPompa wlasnie zareklamowal serva swojego kolegi i czekam na odsłonę. Jak ogarne to wbiję więc się nie martw :D

ce2884b69896ccdba67f214c70f6eec0.jpg <-----Pomogłem? Daj diaxa!

Opublikowano

Wiecie, serwer ma być trudny by każde osiągniecie sprawiało więcej przyjemności bo mam dosyć serwerów na których każdy biega w prot 4 (nuda) tu by zdobyć diax eq będziesz musiał się namęczyć. :)

Opublikowano

Super server. Naprawde da sie grac. Super Polecam :)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Witajcie ;D Na taki serwer czekałem. Myslalem ze skkf zrobi cos takiego, ale jak widac nie umie ;D Ten serwer jest naprawde godny polecenia i reklamowania ;)

Juz nawet swojego pierwszego zgona zaliczylem hue hue hi hi ;D Ale ma w sobie cos takiego, ze nawet jak sie cos straci dalej ciagnie mrrr ;p

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi by serwer miał to coś :), na razie gra mało graczy bo dopiero zaczynamy reklamę ale opłaciłem hosting za cały rok z góry więc serwer na pewno nie padnie za tydzień czy dwa i można śmiało spróbować czy taki mocny hard wam podchodzi?? Wiem że dużo dzieci odpadnie ale ten serwer ma być dla bardziej wyszukanych graczy którzy lubią się po męczyć by coś dostać a nie w 10min grania mieć all :/.

Opublikowano

Oczywiście tak, na razie na 30min w przyszłości są plany na więcej ale będą wprowadzone życia, na przykład za ewenty lub po prostu będzie 3 życia na miesiąc a później jak zginiesz trzeci raz ban na tydzień :D:D. Bez obaw na razie myślimy jak to fajnie rozwiązać i bierzemy mocno pod uwagę opinie graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...