Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie serwerów i rozpoczęcie gry - warto?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, szukałem na forum metina, jakiś informacji kiedy ma być łączenie serwerów, no ale nic nie znalazłem, więc może wy mi powiecie kiedy ma takowe łączenie wystąpić, i czy warto czekać na łączenie czy zaczynać gre teraz?

Opublikowano

Jak to nikt nie wie? Pod koniec pierwszego kwartału 2013 roku, czyli jeszcze w marcu. :-) Czy się opłaca zaczynać? Oczywiście, że tak. Po ostatnich aktualizacjach jest coraz lepiej, ceny przedmiotów na niższy poziom idą w dół, a to na pewno ułatwia grę tym, którzy dopiero rozpoczynają rozgrywkę.

Opublikowano

Moim zdaniem tą aktualizacją tylko postawili na sobie krzyżyk.

Jeżeli myśleliby racjonalnie postawiliby 27serwer jedyny w swoim rodzaju odznaczający się stabilnością i profesjonalizmem.

Jeden serwer z 105lv do tego te nowości i każdy od nowa. To byłaby gra. A teraz gracze topowi są faworyzowani no i jak świeżą krew zachęcą do gry? Żadnej atrakcji odkrywania tego. Ja bym nie zaczynał.

Opublikowano

Jak to nikt nie wie? Pod koniec pierwszego kwartału 2013 roku, czyli jeszcze w marcu. :-) Czy się opłaca zaczynać? Oczywiście, że tak. Po ostatnich aktualizacjach jest coraz lepiej, ceny przedmiotów na niższy poziom idą w dół, a to na pewno ułatwia grę tym, którzy dopiero rozpoczynają rozgrywkę.

a co do zaczynania to teraz? Czy czekać na połączenie serwerów?

Opublikowano

Czy się opłaca zaczynać grę..? hmmm. Myślę, że raczej możesz spróbować, bo po ostatnich aktualizacjach gra się bardzo ułatwiła. Widziałem, że stali kosztują tyle co nic.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Kwartał to 1/4 roku. Czyli 4 miesiące wraz z kwietniem. Czyli połączenie ma być do końca kwietnia, a nie marca. A, że wystąpiły problemy w koreańskim metinie to nie połączą serwerów dopóki nie naprawią jakiś tam problemów w Koreii. A z tego co wiem to jeszcze nie naprawili.

EDIT@ A jednak masz racje. Zwracam honor. Po piątkowej nocy nie za bardzo ogarniam. A byłem w 100% pewny O_o

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Kwartał to 1/4 roku. Czyli 4 miesiące wraz z kwietniem. Czyli połączenie ma być do końca kwietnia, a nie marca. A, że wystąpiły problemy w koreańskim metinie to nie połączą serwerów dopóki nie naprawią jakiś tam problemów w Koreii. A z tego co wiem to jeszcze nie naprawili.

xD Czyli według Ciebie rok ma 16 miesięcy? Jeden kwartał to 1/4 roku, czyli 12 podzielone przez 4. Wychodzi mi 3. :-) Pierwszy kwartał roku trwa od stycznia do końca marca i w tym czasie mają być połączone serwery. ;-)

PS. Czasem trzeba sprawdzić zanim się kogoś pouczy.

Opublikowano

Polecam Ci zacząć teraz. Ponieważ gdy połacz servery bd tyle luda, że małe lv bd miały ciężko.. Zacznij teraz żebyś potem miał z górki ^^

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...