Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły...

QerThor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pomysłów na zabawę na serwerze survival. Za każdy pomysł daje Lubię to! Mogą być też znane zabawy (jak np. parkour). Jeżeli znacie plugin który pomaga w prowadzeniu takiego eventu to je dodawajcie.

Schemat:

Event:

1. Nazwa Eventu.

2. Dokładny opis.

Plugin do eventu (jeżeli istnieje):

1. Nazwa plugin-u.

2. Krótki opis działania.

3. Link do pobrania.

4. Permissions i komendy.

Wszystkim którzy zapisali niżej swoje pomysły dziękuję i życzę jak najwięcej dobrych pomysłów :D

Opublikowano

Pomysł nie pasuje do mojej_paczki/mojego_serwera.

Przypominam że to mają być Eventy na 1-3h na serwer surwiwal bo UP: Nie doczytał chyba!

Opublikowano

1. Zabij Admina

2. Admin, na GM 0, ma wyładowane eq różnymi itemami, np enchanty i diaxy. Podaje graczom swoje kordy, i jak zobaczy pierwszego ucieka. Ten kto go zabije, dostaje jego eq. Admin nie może bić graczy ;).

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

@up Ale niech admin biega z full Prot IV żeby nie było łatwo ;).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Zrób dużą mapę i wybuduj na niej np. świątynie i mają to znależć , oczywiście mapa duża na szukanie 1-3h jak pisałeś

Opublikowano

Zbuduj labirynt wielki, zbierz wszystkich do początku. Celem jest znalezienie np. 12 diaxów, pvp on, kto ma 12 i dojście do środka wygrywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...