Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gier na pierwsze cheatowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem pierwszy raz z cheat engine, przeczytałem tutki i inne. I mam do was pytanie; Jakie polecacie gry, które da się łatwo hackować? Na taki jakby trening. Oczywiście darmowe, mogą być flash. (SINGLE PLAYER). Pierwsze, co mi się udało hackować, to gra, która nazywa się Sword and Sandals II Taka flashówka, udało mi się w niej tylko staty hacknąć. No to co. Polecajcie ;d Jeżeli ktoś byłby miły, to od razu z downloadem.

Opublikowano

@up

Chodzi mi o single player i o gry do ściągnięcia. Po za tym mam słabego kompa i takie gry z grafiką 3d nie chodzą mi.

Przepraszam to z rozpędu ;(

Ice Tower ?

Opublikowano

@up

Chodzi mi o single player i o gry do ściągnięcia. Po za tym mam słabego kompa i takie gry z grafiką 3d nie chodzą mi.

To jakiego ty masz kompa, że taka gra ci nie chodzi....lol

@top

saper, pasjans..... o ile ci chodzą....bo jak nie to proponuje jeszcze kalkulator w ostateczności.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

To jakiego ty masz kompa, że taka gra ci nie chodzi....lol

@top

saper, pasjans..... o ile ci chodzą....bo jak nie to proponuje jeszcze kalkulator w ostateczności.

Nabijaj się dalej z ludzi który nie mają drogiego i dobrego sprzętu. :)

Opublikowano

Nabijaj się dalej z ludzi który nie mają drogiego i dobrego sprzętu.

No tak, wielki problem uruchomić grę 3D w 2013 roku.... (wielordzeniowe karty graficzne w telefonach z wyświetlaczami 3D)

Odnośnie tematu najłatwiej za pomocą cheat engine "hackować" wszelkiej maści gry strategiczne, a którą wybierzesz to od ciebie zależy.

Opublikowano

Nabijaj się dalej z ludzi który nie mają drogiego i dobrego sprzętu. :)

To jaki on ma sprzęt, że mu nie działa taka słaba gra......z okresu średniowiecza ?...no pls..

P.s.

Rozumiem, że nie każdy ma dobry sprzęt, ale żeby taka gra nie chodziła. Śmiech na sali.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

To jaki on ma sprzęt, że mu nie działa taka słaba gra......z okresu średniowiecza ?...no pls..

P.s.

Rozumiem, że nie każdy ma dobry sprzęt, ale żeby taka gra nie chodziła. Śmiech na sali.

Oj dajcie mu spokój może ostatnią kaskę wydał na pipki i na prezerwatywki, a tak poza tym z jakiego roku masz ten komputer? Bo jak będziesz miał tragiczny to ci sellne taki 512 mb ram tylko z procesorem, bo reszta za dobra :D

one_piece_anime_1600x1200_wallpaper_9674

Opublikowano

Lepiej i łatwiej tworzyć cheaty do gier instalowanych na dysku na PC'ta, a nie Flash, bo gry flash są trochę inaczej napisane i nie zawsze tak po prostu znajdzie się żądany adres.

No to jak Ci mówię, twórz trainery do gier, które instalujesz na komputer takie jak Call of Duty, Grand Theft Auto itp.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

P.s.

fajnie że Ty zarabiasz sam na siebie i kupiłeś swój komputer. Niestety nie wszyscy maja takie możlwiości,

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

saper, pasjans czy pinball są bardzo dobre na początek :)

grunt to zrozumieć zasadę działania. nie ma potrzeby sciągać czegoś teraz, jak już będzie wiedział o co chodzi może się pobawić w jakiś gierkach strategicznych :)

no i jeszcze drobna rada - nie korzystaj ze spolszczenia do cheat engine. Debuggery nie powinny być spolszczane ze względu na nieprzetłumaczalność niektórych słów :)

Opublikowano

Hackuj dirta w minecrafcie. xD

Ale minecrafta da sie schackowac i to w banalny sposob ; >

Minecraft mu nie pójdzie xDxDxD

Na niego trzeba mieć 2 gb ramu :D

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

Minecraft mu nie pójdzie xDxDxD

Na niego trzeba mieć 2 gb ramu :D

Ja grałem w minecrafta na kompie 1 rdzeniowym 2.6Ghz, 1.5GB ramu i kartą grafiki 128mb. Działał na Normal ... Na tiny mogłem nagrywać frapsem przy 30fps.

Opublikowano

Ja grałem w minecrafta na kompie 1 rdzeniowym 2.6Ghz, 1.5GB ramu i kartą grafiki 128mb. Działał na Normal ... Na tiny mogłem nagrywać frapsem przy 30fps.

ja na 2,6 ghz 1 gb ramu karta 256 grałem ale były lagi na gamebooster musiałem grać :D

Opublikowano

Co Wy gadacie, MC w wersji 1.4.7 mi działał dosyć dobrze na sprzęcie:

Karta graf. 256mb

Ram: 512mb

Procek: 800mhz

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Co Wy gadacie, MC w wersji 1.4.7 mi działał dosyć dobrze na sprzęcie:

Karta graf. 256mb

Ram: 512mb

Procek: 800mhz

To nie możliwe :P

mi java do tego mc ciągnie ponad 600 mb ramu ;)

Opublikowano

Jak ja włączam mc to mi 0.9-1.5 gb ram zabiera, to cudo musicie mieć ze macie lepiej niż ja ;/

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...