Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od nowa na Metin2 PL?

ZielonoMii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się grać od nowa na globalu po aktualizacji ? Mam mentala 30lv :D I nwm czy grać dalej czy iść na inny server , albo grac od nowa inna postacią ?

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Jak już chcesz grać na globalu to zapraszam na metin2.sg lub metin2.ph. Ogarnięte ceny, exp większy o 50% na stałe. ( Na metin2.sg na start na tydzien dostajesz 3 reke, depo, 2x drop).

fs_pc.png

Opublikowano

Jak już chcesz grać na globalu to zapraszam na metin2.sg lub metin2.ph. Ogarnięte ceny, exp większy o 50% na stałe. ( Na metin2.sg na start na tydzien dostajesz 3 reke, depo, 2x drop).

Tak ,ale tam jest w 1-5b ABS na klase ;/

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

Tak ,ale tam jest w 1-5b ABS na klase ;/

Tak czy siak, według mnie opłaca się teraz grać na Metin2.pl, gdyż ta aktualizacja została wprowadzona dla wszystkich graczy. Jakie są z tego korzyści? Pójdą ceny w górę tylko tych nowych przedmiotów, a te stare na mniejsze levele zejdą w dół. Chociażby można to teraz zobaczyć po cenach pereł czy stalek. Ja na Twoim miejscu próbowałbym teraz na PL'u. ;-)

Opublikowano

Graj na PL'u! Stalki poszły dramatycznie w dół. Ździwiłem się jaki jest drop z 1 metka... z 1 metka (nowego) wypadają 4 bossy i ponad z 30 itemków z całego metka...

skpUo.png

Opublikowano

Ok , czyli grać dalej Mentalem ?

Graj kim uważasz. Mental jest dobrą postacią, więc możesz go wybrać. Nie ma to większego znaczenia, bo teraz dużo się na PL'u zmieniło i gra na pewno da Ci większą satysfakcję po ostatnich zmianach (na tych nowych mapach leci też dużo Pierścieni Doświadczenia, które na pewno niedługo pojawią się w sklepach).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...