Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi ? Czy tak powinno być na moim Lapku ?

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem że mianowicie mam Lagi na Minecraft nawet na Optifine

System :

Producent : Lenowo

Model : Lenovo Win7 PC

Klasyfikacja : 4,7

Procesor : Intel® Core i5-2430M CUP @ 2.40GHz 2.40 GHz

Zainstalowana pamięć (RAM) : 4,00 GB

Typ Systemu : 64-bitowy system operacyjny

Wersja systemu Windows : Windows 7 Home Premium Copyright 2009 Microsoft Corporation . Service Pack 1

Na Dysku mam wolne 314 GB z 654 GB

Czy to jest wina Systemu czy Lapka mam zawalonego czy może mam zrobić Format Lapka

Opublikowano

To miniecraft, najlepsza grafika itd xD Tu każdy może mieć lagi.. spróbuj przeinstalować minecrafta jeżeli to na singlu + jeżeli to serwer to serwer odpowiada za lagi, komputer nie zmieni raczej nic.

Opublikowano

Milion razy to już było. Laptopy nie są do gier, możesz mieć laptopa z nasa 100gb ram itp ale i tak będziesz miał lagi. Laptopy podczas gier się ostro przegrzewają więc się nie dziw, że gry ci lagują. @down poczytaj sobie w internecie i potem pisz.

Opublikowano

Milion razy to już było. Laptopy nie są do gier, możesz mieć laptopa z nasa 100gb ram itp ale i tak będziesz miał lagi. Laptopy podczas gier się ostro przegrzewają więc się nie dziw, że gry ci lagują.

Laptopy są do gier , ale trzeba dużo wydać pieniędzy.. Po ch** 100gb Ramu jak all bd za 5zł... Jak by kupił np. lapka za 7 tyś , to by w najnowsze gry pograł.

Opublikowano

Jestem zbyt leniwy aby sprawdzić model tego lapka w necie, ale możliwe że ma on 2 karty graficzne, w takim wypadku musisz ustawić aby minecraft który domyślnie korzysta z karty zintegrowanej zaczoł używać drugiej karty. Poszukaj w kompie panelu dla karty graficznej i tam możesz ustawić z jakiej karty dana gra ma korzystać.

hylJF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...