Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZLACHTACRAFT] 1 NA SWIECIE TYP ZOMBIE !

Fusion242

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rampage to jest 1 taki serwer jestem tego pewny ,jesli juz piszesz takie bzdury to przynajmniej daj IP serwera i udowodnij ze zostal stworzony przed nami . Qwerty sam wejdz na serwer to chyba nie jest problem . Quite dziekuje za opinie staramy się :)

Opublikowano

Raz to nie jest pierwszy serwer, a dwa na 20 slotów to wątpię żeby był jakiś większy ruch :)

Niedługo otwieram server Hardcore, znajdziecie tam masę ciekawych rzeczy ;)

Opublikowano

sloty mozna zwiekszyc bez problemu ,jak na razie wystarczy na rozruch , tak ten serwer jest 1 wiec nie piszcie bez dowodów ... jesli chcecie wmówić że jednak nie to poprosze IP i kontakt z H@ który mi poda dokładną datę założenia serwera ,taką paplaniną odstraszacie potencjalnych graczy .

Opublikowano

Serwer nie jest pierwszy. Nie jest zły , taki średni , można wbić pograć ale nie na dłuższą metę.

7/10

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

serwer jest 1 serwerem tego typu !!! nie macie dowodow to nie piszcie ! na serwerze (według graczy) zawsze jest coś do roboty ,nie jest to serwer easy więc nie wszystkim przypada do gustu .

Opublikowano

no mówcie jak chcecie ,ja tą mapkę miałem już długo przed tym MineZ na kompie ,koledzy wrzucili ją do netu i nie odpowiadam za to ,że ktoś ową mapę pobrał i wrzucił jako swoją .. pograj trochę dłużej niż 10 minut potem mów ze serwer jako-taki .

Opublikowano

Polecam gram tam!!!

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...