Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Z serii: Ranked z Polaczkami.

Ex?

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Już zaczynam rozumieć dlaczego ludzi coraz bardziej nie lubia polaków.

Nasus w 20minucie miał 6lvl ( nie afczył )

aabcd.png

Do hejterów: Dlaczego nie wycarrowałem meczu? Bo nie da się grać samemu vs 5 nafeedowanych -.-

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

22 minuta 88 csów..

TItle subject " Ranked Polaczków "

Nie " Ranked z Polaczkami "

Btw. Sam jesteś Polakiem , wkurwi* mnie takie głupie pisanie Polak , Rusek , Czech czy kur*a Chinol nie ma znaczenia głupia jeb*na moda w ogóle weź wyjdź z takim ss'em z tego forum.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Znawca
Opublikowano

Jak miałem farmić jak naffedowany draven ciał mnie na 4hit'y?

Nie pierdoł głupot i nie nabijaj zbędnych postów.

-----------------------

Opublikowano

"Ranked z polaczkami"

W każdym kraju są jakieś nooby -,-

Równie dobrze mogłeś grać z czeskimi nobami pf

Opublikowano

ranked? to czemu tam pisze klasyczna gosciu cos ss ci sie nie udal :x

To jest ranked... bronze 3.

Btw przegrales jeden mecz i palczesz?

Znawca
Opublikowano

Skad wiesz ze przegrałem 1?

Płacze dlatego, że jestem weteranem w bronzie 3.. -.- Dlaczego? Nie to nie przeze mnie. To wina mojej drużyny. Na moje nie szczęscie zawsze trafiam na team taki jaki pokazałem na ss'ie. Ostatnio przegrałem gre mają w drużynie amumu i malphite. Myslalem ze wtedy dostane załamania nerwowego..

Do hejterów: To nie chodzi o to, że mój poziom gry jest na miare tej dywizji. Ponieważ prawie zawsze zdarza mi się mieć najlepsze staty. Wszystko dzięki jakże boskiej drużynie.

-----------------------

Opublikowano

Czemu ludzie nie sa w stanie zrozumiec ze jak siedza od dawna w brazie to nie graja jak diamenty czy platyny.

Mam ziomkow z osiedla co mowia to samo co ty, o dziwo jak ich boostowalem na koncie brata to od 900 elo do 1400 przegralismy az 1 gre z powodu 2 afkow na start.

Wygranie linii =/= carrowanie gry, zrozum to. Zreszta w tej grze tez nie pokazales skilla.

Znawca
Opublikowano

Przeczytaj co napisałem wyżej. Jak miałem się wykazać skoro team totalnie dawał dupy? Nasz kochany nasus (jungler) wbijał na naszą linie i kradł farme lub padał jak szmata (np. gangował gdy ja byłem z low hp za touretem)

Ja nie gram jak platyna czy diament. Prawda, ale wydaje mi się, że z moimi zdolnościami powinienem być w gold/srebro.

-----------------------

Opublikowano

Przeczytaj co napisałem wyżej. Jak miałem się wykazać skoro team totalnie dawał dupy? Nasz kochany nasus (jungler) wbijał na naszą linie i kradł farme lub padał jak szmata (np. gangował gdy ja byłem z low hp za touretem)

Ja nie gram jak platyna czy diament. Prawda, ale wydaje mi się, że z moimi zdolnościami powinienem być w gold/srebro.

Kazdy w brazie tak mowi (no moze 95% graczy).

Opublikowano

Tourette'a to ty możesz mieć zespół... Płacz dalej na forum o hackach, że twój team jest słaby, może ktoś napisze skrypt, żeby na rankedach bronzu dobierało typów z diamentu... Zepnij poślady i graj a nie płaczesz ;)

pryn246.png

Znawca
Opublikowano

Bede sobie płakał ile chce, a tobie chuj do tego. Nie podoba się, to na chuj komentujesz. Tylko posty nabijasz

-----------------------

Opublikowano

Płacze dlatego, że jestem weteranem w bronzie 3.. -.- Dlaczego? Nie to nie przeze mnie. To wina mojej drużyny. Na moje nie szczęscie zawsze trafiam na team taki jaki pokazałem na ss'ie. Ostatnio przegrałem gre mają w drużynie amumu i malphite. Myslalem ze wtedy dostane załamania nerwowego..

Do hejterów: To nie chodzi o to, że mój poziom gry jest na miare tej dywizji. Ponieważ prawie zawsze zdarza mi się mieć najlepsze staty. Wszystko dzięki jakże boskiej drużynie.

mumu + malph to nie dobre połączenie, bo mały dmg, może jest ta tankowość ale mały dmg.

Wiem że trafiają się takie teamy, ale to nie powód, żeby pisać o tym na forum

<>

Opublikowano

Nie wiem od kiedy narodowość jest wyzwiskiem, ale to jest głupie.

Przydał by się nowy dział pt. "Mam polaczków w teamie i przegrałem grę"

Opublikowano

Bede sobie płakał ile chce, a tobie chuj do tego. Nie podoba się, to na chuj komentujesz. Tylko posty nabijasz

Wstawiasz zdjęcie, które komentuje negatywnie, ponieważ mam do tego prawo a ty mnie jeszcze wyzywasz :D Nie chcesz, żeby ktoś oceniał coś twojego to nie wstawiaj tego na forum publiczne. I tak jak mówiłem zepnij poślady i graj.

P.S

Sam nabijasz posty panie kolego :)

pryn246.png

Opublikowano

Mi jakoś udało się wyjść z 4 dywizji bronzu do 4 silvera o.O

Jakoś Twoje staty nie są za bardzo dobre na to byś mógł wyjść z bronzu, w 6 na 10 meczy na profilu masz "ujemne" statystyki.

Nie zwalaj także na swój team bo chyba top nie przychodzi Ci feedować przeciwnego ad...

Opublikowano

Gdybyś miał jakiś inny nick, no ok, ale że nazywasz innych polaczków z nickiem "Mar123Cel", to ja nie mam pytań

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pierolicie z tą farmą jak potłuczeni.Ciekawe jak chłopaczyna miał farmić jak draven sfeedowany jak jasna kurwa brał go na 4 hity pewnie?Poza tym uważacie że jak taka vayne coś próbuje robić a enemy są nafeedowani to jej nie gankują?Idioci..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...