Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miniony

PrynClean

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najgorsze jest to, że miniona nie można zraportować. >.>

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem jak bardzo trzeba być zjebanym, by wprowadzić tą aktualizację, to jest jeszcze bardziej pokurwione, niż paski życia co 200 HP

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Koleś znalazł to na reddicie albo elohell i od razu wrzuca..

0 konkretnie potwierdzonego info, a takich ss'ów moge wam narobić setki.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Mówicie że nooby, ponieważ minion dobija kill'a, a później płacz ? ale czasem może się zdarzyć że zbijamy kolesia, zostaje mu parę hp, a tu leci basic miniona i mamy asystę za słusznie zdobytego fraga (nie każdy champion posiada 2,5 as żeby wziąść każdego fraga, czasem po full combo leci nasz basic i miniona, przy czym jest szansa że stracimy fraga na rzecz minionów które nic nie robią <PS. : Niech miniony kupują itemy za fragi>)... .

Wątpię że coś takiego zostanie wprowadzone ale gdyby było to jestem na NIE !

Opublikowano

to jest aktualnie wprowadzone na PBE, więc może być tak jak z tymi paskami HP. Jeżeli społeczność będzie oburzona to raczej nie wprowadzą.

Opublikowano

Tak samo będzie w Turretami , bo jużturrety mi z więcej jak 5 killow zabrał -,- i miałem asyste

Z minionami też chujowo , bo jak się bijesz 1 v 1 w minionach , i taki minion pomaga mi lub jemu to może latwo killa zabrać -,-

WojakPL - Banned

Opublikowano

RITO zapowiedział, że to jest błąd - nie znajdzie się na oficjalnej wersji. - -

Pogięło?

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jesli to blad jak ArhiX napisal to ok.

Swoja droga, ludki ktore twierdza ze to zbedny placz i trzeba byc slabym by dac minionowi zestealowac fraga, to fajnie ze w early miniony bija wiecej niz gracz a te pierwsze fragi zmieniaja bardzo przebieg gry na linii.

Opublikowano

Better nerf minions pls! hahahaha xD

tak na serio, riot zyebał sprawę na całej lini...

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA! stop spam jak czytać nie umiecie, jedno a to samo... TO JEST BŁĄD I NIE BĘDZIE NA OFICJALU...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Za pół roku do Lola wprowadzą Zombie i każdy przestanie grac....

Tak jest z każdą grą...

Miniony zabierają kille, what tha fuck? :D

lolzed.jpg

Opublikowano

Ludzie !! Jesteście naiwni zobaczcie mape nikogo nie ma poza nim.

Jeśli nikt nie bije sony , a miniony ja zabiją to kto ma dostać kila singed ?

Pomyślcie troche.

Po prostu fala minionów zabiłą sone .

Opublikowano

+przecież to już było od wyjścia lola, pamiętam gdy zaczynałem grać to miniony dobijały fragi, ale to usunęli a teraz przywracają - bezsens

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Grałem na PBE i myślałem ,że dostanę furii ... już tak miałem z 20 razy jak nie lepiej ^^

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Gdzie tu jest wgl mod? Każdy spamuje i nic ... @TOPIC tego nie maja podobno wprowadzić więc temat powinien dawno zostać zamknięty. Za ks nie można raportować, widzę że dużo osób tego nie wie.

Opublikowano

Miniony to nie baron i smok więc nie wiem o co płacz e baron zrobi pente. ;)

Ma to swoje + i -. Z 1 strony enemy nie dostanie fraga za nas, ale my także możemy nie dostac fraga za enemy ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...