Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto na s23 zacząć z tym? ;]

RoscislawJP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,z góry proszę o nie usuwanie tematu-w temacie (nie wiesz gdzie zagrać) nie chciałem spamować ss`ami ;]

Tak wiec moje pytanie brzmi czy warto zacząć grę od nowa wojownikiem mental na serwerze s23 Kronos z tym co mam ? ;]

1zztu9.jpg

9z44k3.jpg

qutkw8.jpg

gcn81f.jpg

h9tq5w.jpg

jcyjkt.jpg

cibzjd.jpg

m2niqm.jpg

usy98i.jpg

mfn5ez.jpg

Opublikowano

Tak oplaca sie zaczynać, u ciebie jeszcze w eq pare smieci widzialem ktore mozesz sellnac, i bedzie hajs xD nie pytaj sie tylko exp

Opublikowano

Ja byl na twoim miejscu zaczął grać, z tym co masz to opłacalne. A po 2 to bd Ci się chciało wbijać lv do tych itemków ;P

Opublikowano

W sumie to kiedyś było bardzo opłacalne, ale po ostatniej aktualizacji myślę że to może stać się po woli śmieciami.

Jeżeli powrócił zapał do gry to ją kontynuuj, jeżeli nie nie graj na siłę.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Zawsze jest sens grać ;-)

Nawet jeżeli nie masz eq, a ty masz, więc jak najbardziej tak.

Ja ci proponuje sprzedaj to eq i kup eq na mniejszy lv, potem je sprzedasz i kupisz podobne eq do tego, co masz teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...