Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowienie ryb - zarobek?

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,zaczalem lowic rybki w wolnych chwilach.Czy to prawda iz mozna na tym zarobic.Jakie sa ceny tych rybek i malz abym wiedzial po ile je sprzedawac i czy to schodzi?

Opublikowano

W miarę opłacalne jest to jeżeli to global podaj serwer Łowię ryb może być opłacalne ponieważ bogaci tak zwanie nie mają co robić z kasą kupują rybki i liczą na szczęście że poleci im małż:)A z małży perła:)

Opublikowano

No tak np na agronasie to jest oplacalne . Sprzedawanie samych rybek jest bez sesu nic nie zarobisz . Lepiej otwierac moze akurat ci malza poleci . Akurat malza na agronasie 5kk ;p

BUM

Opublikowano

Sposób jest dobry i opłacalny ale na pare kont, jak na 1konto to lepiej chodzic na metiny :D

Opublikowano

Na Twierdzy np sprzedawanie rybek jest opłacalne 1 karaś 1.2kk a małż chodzi po 15 , a wątpie , żeby wypadła z tylu małż. Więc to zależy od twojego wyboru. Czy chcesz sprzedawać czy otwierać z ryzykiem ;P

Opublikowano

zawsze sie takie cos oplaca, najlepiej fb zostawic by nie zabijal ryb i wystaw sobie pozniej je, zarobek jest jaki jest ale zawsze cos

1363701576-U247153.jpg
Opublikowano

gram na metin2PL na feniksie,podaj mi ceny rybek i malz

To zależy, bo ceny nie są stałe. Często są wystawiane taniej, a często drożej zależnie od godziny i natężenia graczy online. Najlepiej łowić i otwierać rybki, po czym sprzedawać Małże w okolicach Kowala. Tak, jest to opłacalne. :-) Dodatkowo możesz zajrzeć tutaj, co do zarobku:

Nie wiesz jak zarabiać? Zapytaj tutaj! - Metin2 - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

To jest oplacalne jezeli nie masz bojowca, lecz nawet jak go masz to jest wielu ludzi po m2 latajacych.

Ja tam lowie nie narzekam na fb. Jak narazie to 30kk zarobione, ale i tak wedlug mnie to sie oplaca.

?

Opublikowano

Zależy, ja bym na twoim miejscu otwierał ;P. Wypadnie małż i zawsze masz kilkanaście kk do przodu, ale nwm czy chcesz otwierać małże ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...