Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno armot

JocaBP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem otóż moge kupić już armot t2 ale wyświetla mi sie przy nim kłudka i nie wiem czy jak kupię bede mogl go nosić nie chce zmarnować ponad 200 MoT. I drugie pytanie czy jest jakiś inny sposob na zwiekszanie cr oprocz kupywania lepszego setu?

Opublikowano

jak jest klodka to oznacza ze wybierasz armor dla roli, ktora nie mozesz grac. jakiego masz powera i role?

cr zwieksza sie tylko przez kupowanie i noszenie lepszego armora - nie ma zadnej innej drogi na skroty ;) pamietaj tylko ze zeby cr byl wiekszy musisz caly czas w ekwipunku miec czesc o wiekszym item levelu - jezeli schowasz do banku, sprzedasz, albo wykasujesz - cr spadnie. pozbywamy sie rzeczy dopiero gdy mamy lepsze zalozone.

Opublikowano

ok. zbroja dla dps'a jest jako pierwsza na liscie, takze nie powinno byc tej klodki. a jakiej mocy uzywasz? fire/ice/earth?

Opublikowano

yyy na pewno kupujesz t2 bez roli w opisie? nie ma tam nigdzie napisane healer/controller? moze jestes u vendora t3? tam sa 4 rozne zbroje i kazda dla innej roli, ale tamte zbroje sa duzo drozsze, wiec by sie nie zgadzalo z tym co napisales...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...