Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskiwanie konta

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem za bardzo nie wiedziałem wgl gdzie to napisać , mam postac na metinie i do niej mail tylko ze zapomnailem hasła do maila a numer przypisany do konta juz nie istnije poniewaz zgubilem telefon. a to byla karta.

chcialbym jedneka jakos odzyskac emiala bo be zniego nie oplaca mi sie dalej grac na pl a mam 74 lvl i nie chce wbijac takie lvl od nowa.. dla mnie jest to zbyt długo , da sie jakos zmienic maiala bez akceptowania albo cos z tym fantem zrobic bo rodzicie nie chca dac mi odbitki dowodu do wyslania formularza o2.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Pisz do suportu . Pamietasz nick postaci co mniej wiecej na niej bylo ? Czy kupywales sm ? . Wszystko to napisz im . Napisz im maila i jaki masz problem napewno ci pomoga xD

BUM

Opublikowano

ale aj konto sure mam. tylko ze nie mam hasła do maila ( Maila na którym zajerestrowane jest konto na metinie2.)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

ale aj konto sure mam. tylko ze nie mam hasła do maila ( Maila na którym zajerestrowane jest konto na metinie2.)

Napisz do supporta moze ci zmienia meila, napisz ze wiesz jakie jest haslo do postaci jakie masz itemy itp.... chodzi mi o support metka

Opublikowano

Nie słuchaj się osób wyżej. Bez akceptacji nie zmienisz swojego maila i musisz spróbować sobie przypomnieć hasło albo ewentualnie skorzystać z pytania pomocniczego na danym portalu. Support nie zmienia maila! Jedynie może pomóc, jeżeli zapomniałeś loginu, na który rejestrowałeś dany e-mail.

Opublikowano

@up

I tu sie mylisz, jest szansa zmiany emaila przez support tylko bedziesz mial zadawane mase szczegolowych pytan na ktore bedziesz musial bardzo szczegolowo odpowiedziec. Na Boardzie tez gdzies jest temat co robic w takim wlasnie przypadku ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Przypomnienie hasła na Email i sprawa załatwiona raczej ;) Jeżeli pamiętasz pytanie oraz odpowiedź pytania pomocniczego.

Co do supportu oczywiście się da. Nawet jest to stosowane na Serwerach Prywatnych. Dziś miałem do czynienia z człowiekiem ,któremu wygasł portal z emailem i co on miał zrobić gdy chciałby komuś sprzedać? No zmienić email. Śmiało pisz do supportu jeżeli pierwsza opcja nie uda się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...