Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co mam jutro zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak idę jutro na 7.10 (tamten tydzień chory bylem) I mam kartkówke z historii, z muzyki Oda do radości na pamięć, biologia sprawdzian, Matma sprawdzian, i z chemii oni to wszystko pisali jak mnie nie było. I dowiedziałem się o tym 10minut temu co mam zrobić żeby do szkoły nie iść? bo nie dam rady się nauczyć tego.

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

równie dobrze możesz spytać wróżki jak ci pójdzie dzień , a kilo w porach i tak ci zostanie strachu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Powiedz rodzicom prawdę i już, na pewno Cie nie puszczą. A jak nie to idz po prostu na wagary, za 7 czy tam 8h nieusprawiedliwienia nic Ci nie zrobią

Opublikowano

Naucz się na jeden przedmiot i powiedź nauczycielom, że w jeden dzień nie możesz wszystkiego zaliczać. Umów się na inne terminy

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Naprawde idiotyzm na tym forum mnie zadziwia,po chuj zakladac takie tematy na forum o grach/cheatach/botach?Jak masz jakas trapiaca sprawe osobista to wynocha na facebooka.Ale zeby nie bylo offtopu powiem Ci co masz zrobic.Miej na to wylane i tak zdasz(chyba).Zawsze zostaje poproszenie nauczyciela by przelozyl klasowke na inny dzien lub poprawa w innym terminie tak jak ktos tam pisal.

PS:wiecej takich durnych tematow

sstwc.jpg

Opublikowano

Dwa rozwiązania - albo mówisz rodzicom jaka jest sytuacja i prosisz, żeby pozwolili Ci zostać (w najgorszym przypadku będą Ci się kazali tego wszystkiego na gwałt uczyć), albo umawiasz się z jakimś znajomym i robicie sobie dodatkowy dzień wolnego. :D Nie próbuj umawiać się z nauczycielami, bo każdy z nich uważa swój przedmiot za najważniejszy. Rzadko kiedy zdarzają się naprawdę porządni pedagodzy. :) Niemniej życzę powodzenia. ;p

Hmm... opcjonalnie możesz iść i zawalić wszystkie kartkówki. Chyba jedna pała z każdego przedmiotu Ci nie zagrozi? :D

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta, lecz już raczej nie potrzebna, gdyż jest późno, a rano nie przeczytasz.

Z tej sytuacji nie ma dobrego wyjścia, dlatego najlepiej wybrać najmniejsze zło. Ucieczka ze szkoły pokaże tylko, że jesteś słaby, w życiu nie można uciekać przed problemami, trzeba stawiać czoła. Jeżeli nie pójdziesz, to nauczyciele i i tak będą wiedzieć, że celowo. Usprawiedliwienie przez rodziców wyeliminuje wyłącznie nieobecności.

Moja rada? Idź, napisz z głowy ile tylko możesz. Dodatkowo zrób na szybko ściągi, to nie jest nic złego, wręcz przeciwnie. W szkole macie się nauczyć zaradności życiowej i korzystania z własnej kreatywności. Nikt nie powiedział, że wiedza jest tylko w książkach. Jeżeli nie zaliczysz, poprawisz.

+ Ktoś napisał, że to forum o cheatach i grach. Zgadza się. Jednak polecam dowiedzieć się, do czego przeznaczony jest cały dział "Offtop", w tym wypadku "Pogaduszki".

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Chwila go nie bylo tydzien w szkole? To chillout, masz 2 tygodnie na. poprawienie/napisanie tych żeczy.

Opublikowano

To było wcześnie się dowiedzieć czy był jakiś sprawdzian,kartkówka i przygotować się do nich, idz do nauczycieli i poproś ,żeby przełożyli ci na inny termin

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Pieprzycie głupoty.

Według polskiego prawa szkolnictwa uczeń po dłuższym okresie nieobecności ma prawo do nadrobienia, więc nie musisz robić tego wszystkiego naraz. A jeśli Ci będą kazali, pójdziesz do rzecznika praw ucznia. Proste.

Czemu ludzie nie znają swoich praw?

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...