Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP - skille build

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie ( wiem bylo ich over 900 ) no ale ja chce się spytać osobno :P

wiec tak jak dawać skille na surze wp? server to ravia...

i jeszcze jedne powiedziecie np czarowane --> coś ----> itd. i jak dawać punkty? ładować full czarowane i potem coś jeszcze? czy odblokować np 3 na raz ?

Opublikowano

Czarowane-strach-wir-palec-rozpro-zbrojka

Ravia to hard więc 2 do wita 1 do inta. Jak bd full wit,int to w siłe.

sygnatura1w.png

Opublikowano

no to wreszcie jak O_o jak zrobię m1 to będzie problem bo nie będę mógł mieć obrony lub np zejść z konia i wir walnąć

Opublikowano

Czarowane Ostrze --> Czarowana Zbroja --> Smoczy Wir --> Strach --> Uderzenie Palcem --> Rozproszenie - to jest typowy build pod PVM i PVP 50/50. Najpierw daj po jednym punkcie w Ostrze, Zbrojkę i Wirek po czym ładuj wszystko w Ostrze i Zbrojkę. Następnie dodaj wszędzie po jednym punkcie i rób według kolejności. ;-)

Na ravii sie nie daje zbrojki -_-

Czrowanie --- strach ---- smoczy wir ---- palec ---- rozpro

rozdajesz czarowane na maxa, 1punkt w wir, palec i rozpro, potem strach na maxa a dalej juz wiesz

Statystyki to full in potem full hp, a potem sila(zwieksza dmg z hita)

@Edit full int mozesz jechac tylko wtedy gdy masz od poczatku eq z hp, jak nie masz to 2int 1wit

Nie, nie dajesz, bo po co... już lepiej do expa wziąć Rozproszenie. :-) To jest priv.

Opublikowano

Czarowane Ostrze --> Czarowana Zbroja --> Smoczy Wir --> Strach --> Uderzenie Palcem --> Rozproszenie - to jest typowy build pod PVM i PVP 50/50. Najpierw daj po jednym punkcie w Ostrze, Zbrojkę i Wirek po czym ładuj wszystko w Ostrze i Zbrojkę. Następnie dodaj wszędzie po jednym punkcie i rób według kolejności. ;-)

Na ravii sie nie daje zbrojki -_-

rozdajesz czarowane na maxa, 1punkt w wir, palec i rozpro, potem strach na maxa a dalej juz wiesz

Statystyki to full in potem full hp, a potem sila(zwieksza dmg z hita)

@Edit full int mozesz jechac tylko wtedy gdy masz od poczatku eq z hp, jak nie masz to 2int 1wit

Opublikowano

no dobra to plan jest taki:

czyli dac ostrze na maxa ( mam 25 lvl ) potem załadować 1pkt w strach smoczy wir palec i rozpro i potem all dawać w strach ? i czy mi te rozpro jest potrzebne?

i już dałem 2 int 1 wit dobrze? i czemu zbrojki się nie daje?

co do hp może będę miał w poniedziałek jak wstanę o 3 w nocy i hematy zacznę dropic ( ale watpie wydam raczej na eq i potem zbonuje )

Opublikowano

Nie, nie dajesz, bo po co... już lepiej do expa wziąć Rozproszenie. :-) To jest priv.

Ten bulid będzie lepszy :

Czarowane -> Wir ->Strach->Palec ->Rozpro-> Zbr.

Strach na niższe lv mu nie będzie tak potrzebny jak Czarowane i Wir.

Pkt. stat to tradycja 2wit : 1 int lub na odwrót. Potem polecam maxować Siłę gdy tamte będziesz miał na max.

Maxuj po kolei najpierw Czarowane potem smoczy wir.

Opublikowano

No nie wiem to dać m1 czarowane

i potem ładować w wir?

Tak, możesz tak zrobić. Wbij Czarowane Ostrze, potem Wir, a następnie we wszystko inne po jednym punkcie.

Opublikowano

Czarowane --> osłona / strach następnie wirek. Lecz polecam do EXPa Czarowane/osłonka/strach/wirek . Do PVP Czarowane/Strach/Wirek . Pkt idziesz 2 int 1 wit (; . Pomogłem, lajki .;x

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

na ravi się podobno nie daje osłonki

Ten kolega wyżej tylko nabija posty, więc nie zwracaj na to uwagi. Jeżeli chcesz mieć postać uniwersalną to Czarowaną Zbrojkę zostaw na sam koniec. :-)

Opublikowano

Czarowane ->(full do m1) Wir(najpierw rozdać 1 na strach i potem all ładować w wir ) ->Strach->Palec ->zbr->rozpro

taki plan dobry?

Opublikowano

Czarowane ostrze > Czarowana zbroja* > Strach > Smoczy Wir > Uderzenie Palca

* Czarowanej zbroji nie wbijamy, wystarczy te 80 defa które nam w expie 35-78 (czyli lvle w których można expić na mobach na które opłaca się mieć dużo defa). Na wyższych 75-86 resetujemy i wbijamy rozpro do m1. A poza tym na Ravii potem na wyżynie potrzebny jest def więc nie koniecznie musisz od razu resetować jak wbijesz te lvle. Tylko pamiętaj obowiązkowo musza wejść na 17.

Wbijaj 2 int : 1 vit (int zwiększy obrażenia ostrza i obrone zbroji) dlatego lepiej go dawać niż vita. A jak wbijesz full inta (95) to rób 2 vit : 1 siła to się bardziej opłaci niż maxować vitala i nic nie dodawać siły.

Opublikowano

Jezu troche mi mowicie inaczej no ale dobra

to wreszcie czarowna jako 2 skill czy strach jako 2 ? i czemu sie nie daje na ravi ochronki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...