Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który pomysł zrealizować?

mario2k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dwa pomysły na serwer ( wykonanie 7 dni max ).

Pierwszy jest to DayZ w minecrafcie.

Czyli wszystko prawie idealne jak w dayz ; ) ( możesz zrobić radio lokacje wtedy na kompasie będzie wskazywać radio lokacje )

Musisz posiadać radio aby pisać. Wylogowywujesz się po określonym czasie. Kiedy umrzesz ban na pare minut.

Drugie wykonanie to:

Masz 4 dzień na zebranie materiałów następnie staje się ciemność wszystkie moby zostają zabite i zostają usunięte drzewa i jeżeli nie ma koło Ciebie pochodni 'rani' Ciebie zimno. Więc musisz przezyć pod ziemią. Lecz jeżeli będziez na powierzchni kiedy zapadanie noc umrzesz. Musisz mieć w podziemiach Leather Armor aby było Ci ciepło. Jeżeli uzbieracie różne materiały możecie zrobić różne mechanizmy. Np. Wytwarzanie rud (odwierty jakby).

20 slotów na początek.

Opublikowano

W DayZ nie grałem ale pomysł b.dobry , sam bym zagrał na takim serwerze...Zrób taki serwer i powinno coś z tego wyjść

Opublikowano

To pierwsze jest zrealizowane pod tytułem MineZ, wynuraj w google. To 2 nie ma szans. Chyba, że jesteś programistą javy :).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Witam, mam dwa pomysły na serwer ( wykonanie 7 dni max ).

Pierwszy jest to DayZ w minecrafcie.

Czyli wszystko prawie idealne jak w dayz ; ) ( możesz zrobić radio lokacje wtedy na kompasie będzie wskazywać radio lokacje )

Musisz posiadać radio aby pisać. Wylogowywujesz się po określonym czasie. Kiedy umrzesz ban na pare minut.

Drugie wykonanie to:

Masz 4 dzień na zebranie materiałów następnie staje się ciemność wszystkie moby zostają zabite i zostają usunięte drzewa i jeżeli nie ma koło Ciebie pochodni 'rani' Ciebie zimno. Więc musisz przezyć pod ziemią. Lecz jeżeli będziez na powierzchni kiedy zapadanie noc umrzesz. Musisz mieć w podziemiach Leather Armor aby było Ci ciepło. Jeżeli uzbieracie różne materiały możecie zrobić różne mechanizmy. Np. Wytwarzanie rud (odwierty jakby).

20 slotów na początek.

"DayZ w minecrafcie." Jest już taki projekt w polsce chyba, nawet i zagraniczne serwery mają DayZ.

Pomysł 2 wydaje mi się bardziej twórczy nigdy nie napotkałem się z takim czymś. Im więcej pracy tym lepiej wyjdzie, jestem osobiscie za pomysłem 2 dosyć dobry pomysł na serwer jak i na serie fabularną.Powodzenia

1361622928u485574.pngMembers.

Opublikowano

Drugie wymiata, a DayZ robi się ostatnio sporo. Pierwszy raz widzę coś takiego!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

To pierwsze jest zrealizowane pod tytułem MineZ, wynuraj w google. To 2 nie ma szans. Chyba, że jesteś programistą javy :).

Chłopie. Ja już mam to zaprogramowane.

Oba pomysły już są. Teraz tylko wybrać który hostować i mape zrobić.

Ojjj. DayZ jest sporo serwerów? Mylicie się. Każdy opiera się na publicznym pluginie który tak naprawdę nic nie posiada.

Opublikowano

DayZ w minecraftcie to zdecydowanie lepszy pomysł :) Mało jest takich serwerów i chętni bym sobie na nim pograł ;)

P.S może zrób w temacie ankietę ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...