Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBDO

Orzech12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytanek związanych z tym botem, a mianowicie słuszałem że kiedyś ten bot był darmowy i kto wtedy go zdobył to ma do dziś za free, czy to prawda?

2 słyszałem również taką informacje że gościu nabył pbdo i puszczał mojemu koledze który nic nie kupował, jak to możliwe? to w takim razie wystarczy wyjąc te 120 zł i moge sobie puszac tyle kont ile chce, czy to na każde konto trzeba kupowac licke?

3 u kogo najlepiej kupić pewną licencję bo mam zamiar ją nabyć,

4 wchodziłem na stronę kamieniarza i tam jest kilka rodzaji pbdo jakies gold, platin itp, o co w tym chodzi?

5 na ile jest ta licka pbdo chodzi mi ta 120zł dożywotnia czy na określony czas

6 mam obecnie kbota czy jest jakies duze prawdopodobienstwo ze po przesiadce wyrwe zaraz bana spowodowanego własnię tą przesiadką?
i jeszcze 7 xD jak to jest z tymi aktualizacjami? bo na kbocie to nie raz jest denerwujące :D

Opublikowano

1.Nie nie prawda że dalej ma się darmowego bota ( kiedyś był tylko kilka dni QBot ) Darmowy ale dawno upadł

2. Ponieważ konto na bota mamy na konto forumowe a nie na konto w grze więc można puszczać konta jakie się chce ale z ograniczoną ilością w zależności jaką licencję się posiada

3. PBDO Bot u kamieniarza

4. Dla przeciętnego użytkownika starczy silver

Silver - 1 konto jednocześnie na konto

Gold - 3 konta jednocześnie

Platin - 5 kont jednocześnie

Diamond - 15 Kont jednocześnie !!

5.Na zawsze

6.Nie załapiesz bana, PBDO Bot jest najlepszym i najbezpieczniejszym botem do gry

7. PB Bot ma najszybsze aktualizacje ze wszystkich botów

Liczę na Like ;D

Opublikowano

Nie, wtedy kosztował 5 euro.
Jest kilka rodzajów licek, ale nie są przypisywane do ID konta w DO tylko do konta na forum PBDO.
Z polskich tylko Kamyk. ( dobots.pl ), właśnie silver to na jedno konto ( możesz bocić jedno na raz, ale ogólnie możesz puszczać jedno na 12 h i drugie na drugie 12 h ) gold na 3 a reszta na wiecej.
Każda licka dożywotnia. Nie dostaniesz bana " po przesiadce "
Dosyć szybkie, coś mniej wiecej jak ibot.
@up szybszy <_<

7yo9.png

Opublikowano

Dzięki wielkie wam, czyli jednym słowem opłaca sie kupić tego pbdo, bo nie raz na kbocie to te aktualizacje maskra, a zależy mi też na zbierani palladium więc nie będę musiał kupować KOsa itp, więc chyba ogarnę kase i kupię, dzięki jeszcze raz, a problemu z taskami większego nie ma? bo ja w tym zielony jestem, i mam nadzieje że wrotka mi też zrobi :D bo samemu mi sie nie chce xD

Opublikowano

Dzięki wielkie wam, czyli jednym słowem opłaca sie kupić tego pbdo, bo nie raz na kbocie to te aktualizacje maskra, a zależy mi też na zbierani palladium więc nie będę musiał kupować KOsa itp, więc chyba ogarnę kase i kupię, dzięki jeszcze raz, a problemu z taskami większego nie ma? bo ja w tym zielony jestem, i mam nadzieje że wrotka mi też zrobi :D bo samemu mi sie nie chce xD

Na forum pobierasz starter packa i masz już kilka task'ów m.in. GG, Boxy, Alienki, Alienki i Boxy, i task na pallke już jeden jest także nie ma lipy. :P

Serwer - PL1
Lvl - 19 almost 20 ^^
Firma - EIC
Ranga - szer. Major
Wypo - SFE + 10 lf-4
Statek - Goliath Diminisher/Kick

Opublikowano

Korzystaj z tasku na pallke z mixxed tasks ale zmień min. palladium amount to sell na pojemność swojej ładowni tylko sprzedaj sury. Będzie Ci latał zbierać pallke i sprzedawać, tylko jeszcze w tym tasku wszystko z cloak pozmieniaj na =false. I miłego bocenia ;)

7yo9.png

Opublikowano

a mam jeszcze pytanko kupując u Kaminiarza psc 140zł, bo jak bym miał psc 100zł+50zł lub 150zł to on pobierze całą kwotę czy 10 zostanie zwrócona? bo sie nie oreintuję w tym

Opublikowano

aha no spoko, a jeszcze jedno pytanko mam czy jak bym wyrwał bana (odpukać w niemalowane) to juz na innym koncie nie będę mogł bocic? po prostu 150 zł przepada czy jak? i jak tam jest z tymi kodami captcha? wykupować cos trzeba czy nie wiem, ogolnie mam zamiar bardziej bocic na alieki/pallka wrotka ewentualnie ale no nie wiem.

Opublikowano

Możesz, na innym koncie. Captch nie trzeba, bo już ich nie ma w darkorbit. Nic poza licką nie trzeba.

A do kolegów dodam że możliwe są rozszeżenia licencji ja np. mam Silver+ czyli licencja na 2 konta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...