Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D.Max

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Czy da sie zarobić Dicer Maxem na 10tiery :)

Opublikowano

tak 20K mam za bitwę, ale to musisz nawet ładnie łupać średnio 15, drogie pestki...

Opublikowano

Da się, ale musisz bardzo ostrożnie grać, słaby pancerz i drogie pestki, siedzisz daleko w podwójnych krzakach i strzelasz na pewniaka, potem możesz wyskoczyć dobijać resztki maszyn wroga :) Mi osobiście bardzo przypadł do gustu i mogę polecić, ale to nie jest czołg na 1 linię dla niecierpliwych graczy preferujących agresywny styl :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli lubisz być na pierwszej linii to poleca PzIV S.

A jeśli nie to może być :)

BEKA.

PzIVS gra się jak starym PzIV czyli snajpisz w drugiej linii.

Od pierwszej linii są HT

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

BEKA.

PzIVS gra się jak starym PzIV czyli snajpisz w drugiej linii.

Od pierwszej linii są HT

Spójrz na jego pancerz można nim grać tak i tak :)

Sig.png

Opublikowano

Grałem PzIV przed nerfem i wiem co ten czołg potrafi i wiem też jaki ma pancerz.

PzIV S grałem kilka razy na testowym i gra się nim tak samo jak starym PzIV.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Aj.. stare dobrze czasy. Panzer 4 wymiatał na polu bitwy. Był to mój moneymaker

Snajperskie działko, świetny DMG, świetna penetracja- aż w końcu ruscy pozazdrościli genialnego czołgu i wywalili mu działko.

Tak samo świetny był VK2801 ze swoja haubicą.. i wywalili go na 6 klasę,zęby T-50-2 była lepsza.. gnojki

-=-

GŁUPIE PYTANIE!! Wszystkim da się zarobić (no ze zdrowym rozsądkiem nie 8 klasami w górę) tylko zalezy jak długo będziemy zbierać.

Najtańszy prawdziwy moneymaker to SuperPershing.. ;)

x

Opublikowano

Zaacny- VK2801 przy nerfie zostało polepszone. Lepszy MM, prędkość jest niemalże identyczna (do maxa prawie nigdy się nie rozpędziłem). Poza tym T-50-2 to gówno.

Opublikowano

JPR................ -_-

Jak może zostać polepszone poprzez nerf ?? T-50-2 gównem ?? Mi się nim świetnie gra.. arta ma gówniane szanse się obronić.. itp.

Zawodowy scout.. mogę dalej wymieniać.

-=-

@Edit:

literówka*

x

Opublikowano

Kurwa, właśnie widzę jak się znasz. T-50-2 to najgorszy dedyk w tej chwili. T-50-2 w porównaniu do Chaffeego i VK to gówno jak ich mało. VK mam i mówie, że jeżeli jest taki sam jaki był, albo nawet i polepszony to tak kurwa jest. Mam wszystkie dedyki i ogólnie LT w grze. T-50-2 w porównaniu do VK to gówno. A ten nerf jest niczym, bo mówiłem- Prędkości max. nie osiągał, działo to samo, a MM lepszy. Do tego pancerz i waga nic nie zmieniły. Po update z fizyką T-50-2 to nic więcej, niż głupia zabawka, gorsza niż inne dedyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...