Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Epic Triple

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak samo jak z mao,taki lee sie flashnie i doskoczy z w to ma niezle przejebane ten mao :D

Ale ta pierwsz akcja epicka,niezly idiota z tego kassadina.

sstwc.jpg

Opublikowano

Taki gracz nie powinien mieć lola -.- , on tak na serio ? co on ma w głowie , przecież to chyba jasne...

Ludzie za mało w tej grze myślą :) wolą się kłócić :P a spokój + myślenie i daje głowe że mniej takich akcji by było.

:P nie chce trafić na takiego :D

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

lee-sin-caitt.gif

Rozmawiając na TS'ie;

C: Dobra, namierzyła Ciebie, biegnij i flasnij w moją strone. Moje E weźme na siebie pocisk.

L: Ok, 3.. 2.. 1.

C: <Bad E> Ups.

L: *$!@#@!#!$!@#!@#@!#!@%!#$*!(@#_!@#!

C: <Typowe Przeprosiny> Sry Lag.

L - Lee Sin

C - Caitlyn

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

nikt nie zauważył że dajecie gify od jumpinthepacka, nie

@down

wpisz w youtube jumpinthepack, wejdź w top fails of the day (jaknajnowszy) i na dole masz linki do gifów tych failów, więc nie myśl, że to sa ich akcje :|

Czysta głupota kassadina xD

tak w ogóle to czysta głupota fizza imho bo tylko ulti zmarnowałby, gdyby kassa nie ultował, nikt z mózgiem by tak nie zagrał
Opublikowano

Hahah, dobre akcje ^^. Nie 1 raz miałem podbne śmieszne, ale nie nagrane /;

Opublikowano

@down

wpisz w youtube jumpinthepack, wejdź w top fails of the day (jaknajnowszy) i na dole masz linki do gifów tych failów, więc nie myśl, że to sa ich akcje :|

tak w ogóle to czysta głupota fizza imho bo tylko ulti zmarnowałby, gdyby kassa nie ultował, nikt z mózgiem by tak nie zagrał

Debxx kto napisał ze to są moje wycinki z gry ? jexxij sie cegłą w łeb bitxxes

Opublikowano

@down

oczywiście lepiej by było żeby Kassadin udupił Fizza bo szkoda ulti które i tak traci połowe cdr po trafieniu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...