Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klany...

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy wszystkie normalne klany mają wymagania z kosmosu ?

Minimum 2 X

6h w weekendy

1800 eff (nie osiągalne poniżej 5000 bitew )

Czołg premium 8 tieru

To są te najdrastyczniejsze wymagania jakie znalazłem , podczas przeglądania mapy.Odkąd jest możliwość buntu mapa zabłysła kolorami i wybierałem te malutkie klany a nie mocarstwa .

A to z eff to jest przesadzone bo takie eff osiąga się albo grając loltraktorem albo mając 3 bitwy -_-

Zna ktoś jakiś klan z normalnymi wymaganiami ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Pełno jest klanów początkujących które mają mniejsze wymagania...

A te co są na mapie i mają prowincje to nie będą przyjmować byle kogo.

Opublikowano

Ja znałem taki jeden koleś spamował, że przyjmie obojętnie jakich kolesi minimum 5 tier.. Ale nazwy klanu nie pamietam jak przypomne to dam edita.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

A czyli to norma ... dzięki temat do zamknięcia (chyba ze ktos ma coś do dodania)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

No niestety takie a nie inne wymagania mają Klany ; / . Jak posiadasz minimum 6t I masz 15 lat możesz dołaczyć do akademi naszego klanu HMR-A . Pełno kompani mają no i przede wszystkim jest ich jak mrówek ^ ^ . A do głównego klanu przyjmujemy od 10T . Niestety ale Klany muszą mieć dużo Xt Tym bardziej jak walczą o prowincje.

Opublikowano

A czyli to norma ... dzięki temat do zamknięcia (chyba ze ktos ma coś do dodania)

Nie martw się, więcej niż 4 X to chyba żaden klan nie wymaga ale im więcej tym lepiej :D

76561198001815076.png
Opublikowano

Ale zauważ kto jak gra . Ci co sie kryja po krzakach to na pewno będą miec dobre staty ale jeżeli ktoś ciagnie na 1 linie ognia no to sory . Ja np mam niski Efo itd . Zawsze gram praktycznie na 1 lini bo mam dosyc noobków którzy sra** w gatki bo boją sie że padną . W kącu ktoś musi się poświęcić do ogółu drużyny . No i jest jeszcze kwestia Tanków . Jedne są lepsze drugie gorsze .

Opublikowano

@up i co z tego? Niektórzy mieli trudne początki a nawet i długie. Sam nauczyłem sie grać po 2k bitew i ciężko jest to nadrobić.

Opublikowano

Ale zauważ kto jak gra . Ci co sie kryja po krzakach to na pewno będą miec dobre staty ale jeżeli ktoś ciagnie na 1 linie ognia no to sory . Ja np mam niski Efo itd . Zawsze gram praktycznie na 1 lini bo mam dosyc noobków którzy sra** w gatki bo boją sie że padną . W kącu ktoś musi się poświęcić do ogółu drużyny . No i jest jeszcze kwestia Tanków . Jedne są lepsze drugie gorsze .

Dokładnie !

Jakby każdy kampił do gry kończyły by się 0-0 a tak to przynajmniej jest ruch .

Eff zależy od typu czołgu np. niszczyciele nie będą mieli takiego eff jak ci od ciężkich .

Znaczy się to nie moje poglądy tylko kolegi z angli z którym pomimo mojego kulejącego języka świetnie mi się rozmawia .

Ma 3 X niszczycieli i ma eff 1010 , czyli jest cos na rzeczy .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Co to jest 1200eff. Ja mając 900 bitew mam 1010eff

Sory źle napisałem ... 1800

Klan W-I-R Rekrutuje !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcesz coś osiągać na CW to musisz mieć taki sprzęt...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...