Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czerwona potka na start

cris-79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skad ludzie nauczyli sie kupować czerwona potke ta co [daje hp i dmg] ??? Jakiś zawody czy co. Na każdej linie to widze w co 3 grze i przewaznie ten gracz pada jak pies..

Opublikowano

wiem co daje tylko jak to widze to juz wiem ze przega linie . Mialem akali co wracala na baze to ta potke brala w 20 minucie tylko buty i shinina miala [nie wiem czy dobrze napisalem]

Opublikowano

Skoro brała czerwoną potkę na akali, to raczej zrozumiałe dlaczego przegrała. Opłaca się to pod mocnych ad np. panth,rene

Opublikowano

jezeli wiesz ze zaraz bedzie gank ,to bierzesz potke na wiekszy dmg ,jak chcesz zabic

ofensywne early sie szykuje jezeli ma koles potke

­

Opublikowano

Jak dla mnie to marnowanie golda w początkowej fazie gry. Juz 6 przegrana z rzędu . Aż szkoda słów z kim grywam xD

Opublikowano

no rejczel, zwalaj na team.

ta potka służy żeby zdominować i rozpierdolić przeciwnika w alei, dodatkowe hp oraz dmg pozwala na łatwiejsze lasthitowanie, i outfarmienie przeciwnika (:

Opublikowano

ludzie powtarzają wszystko po topce, myślisz, że czemu wybierane są ad na mida ? też powtórzone jak wszystkie inne takie rzeczy

Opublikowano

Ludzie jak sie nie znacie to nie piszcie. Teraz ludzie na topa kupują czerwoną potkę, ponieważ daje hp. I gdy masz przeciwko Sobie typka z ignite, i rzuci na Cb ignite a Ty umietasz, w tym momencie załączasz potke która Ci daje własnie Hp , i przezyjesz ^^. Ta potka jest tylko w celu obrony przed ignitem.

Jeśli pomogłem, lajki mile widziane ! ;P

Opublikowano

czasem jak masz ganka to mozesz nie przezyc, odpalasz potke i ci dodaje hp.

Opublikowano

Do lee jeszcze uznam ale do takich postaci jak akali na mida albo ashe na bota to już słabo się spisuje

Opublikowano

Pota jest właśnie na ignite ewentualnie na ganka gdy enemy i jungler maają gdzieś po połowie hp to może się udać z tą potką zrobić easy doubla.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ta potka jest pod early fighty, ja to kupuje na topa i biję się z przeciwnikiem po czym gdy mam 100 hp i przeciwnik myśli że ze mną wygra a ja pota i zwykle FB.

Opublikowano

Ja polecam na agresora czerwoną potke do tego potionki masz. Masz wtedy większą elastyczność na lainie na agresywnej burst ad postaci takiej jak Lee sin Kha phant

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Cóż, nowa... dziwna meta... jestem w goldzie gdzie w co drugiej grze jest akali i każda startuje 2x ward+9 potionów, dafuq?..

Dawna meta powróci, prędzej czy później bo była bardziej dynamiczna.

A co miałaby innego kupić z takim np. renkiem na lane, ktory potrafi ja ubic przy 1 trade?

Startowe itemki dobiera sie w oparciu o lane i ew. junglera, nauczcie sie tego

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...