Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PB

botek98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem niewiem skąd wziasc i jak zainstalowac (zaktualizowac) punkbustera . Aktualizuje dlatego , ze bfp4f mi sie co 30 min zawiesza i caly komp wraz z nim ??? Prosze o pomoc :(

Opublikowano

To może być przez zasilacz (ja tak miałem) ale jak chcesz zaktualizować pb to wchodzisz w główny folder bf i masz tam pbsv coś tam włączysz i jak nie będzie żadnego błędu to nie przez pb.

Opublikowano

Witam,

Ja miałem taki problem i to jest mój temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/803209-q-zawieszenie-sie-gry-po-10-20-minutach-gry/

Rozwiązanie zawieszeń (wziąłem to z mojego tematu) :

Spróbuj zrobić re-install punkbustera a następnie go zaktualizować.
Ponadto:
1. Idz do folderu pb w Twoim folderze z BFP4F "C:\Program Files\EA Games\Battlefield Play4Free\pb"
2. W tym folderze stwórz nowy dokument tekstowy i wpisz w nim następujące komendy : "PB_sleep 500" "PB_security 0"
3 Zapisz notatkę jako "pbcl.cfg" Koniecznie wybierz rodzaj pliku jako "Wszystkie pliki".
4a. Jeśli masz kartę dźwiękową REALTEK AC'97 Audio Card wejdz w menadzer zadań, zakładka procesy i wyłącz proces "soundmanager.exe". Jeśli nie, omiń ten krok.
4b. Otwórz "dxdiag"(uruchom), w zakładce dzwięk ustaw poziom sprzętowego przyśpieszenia dźwięku na brak przyspieszenia.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem o co Kaman mam win xp i bardzo dobry sprzęt chodzi jak ta lala mam dużo ram dużo pamięci wszystko jest większe niż ma być w wymaganiach sprzętowych gry !!!!!!!!

Opublikowano

No to zrób to co już kolega napisał... Wchodzisz w folder BFP4F, szukasz pbsvc_p4f, robisz test i klikasz Finish.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...