Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa aktualizacja

luksiarz12132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na nowych mapkach, z metinów.

tak przypuszczam ;p

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Na nowych mapach możesz zdobyć nawet x10 Stalek+6 z jednego Metina. Od dzisiaj ta gra jest dla osób z wyżej niż 80 lvlem. :-)

0307160338.jpg

Opublikowano

I dobrze niech sie skupia na ulepszaniu gry na duzych lvl przynajmniej bedzie jakas motywacja zeby bic lvl.

Gdy się skupią na większych lvlach to stracą nowych graczy i nie będą mieli zysku

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Na nowych mapach możesz zdobyć nawet x10 Stalek+6 z jednego Metina. Od dzisiaj ta gra jest dla osób z wyżej niż 80 lvlem. :-)

0307160338.jpg

Chyba nie pomyśleli nad tym dropem, bo bardziej on przypomina jakiegoś priva typu medium/easy niż globala...przykre
beztytuuacf.png

Opublikowano

Ostatnio dodali baronową a to jest chyba od 60lvl. A po co dodawać jakieś nowe mapki na np 30lvl? przecież i tak tam sie tylko zarabia na itemy na wyzszy lvl

Opublikowano

Level levelem ale gra nie będzie miała większego sensu, za 2/3 tygodnie to stalka na +9 będzie tańsza od Śmiertelnej/Smoczej +9.

Szkoda że brakuje mi kilka leveli chętnie bym zobaczył tą nową mapkę.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

To nawet easy nie przypomina ....... 1 metek tam to około ponad 20 metków w red lesie ..... łatwiej będzie o stal co prawda no ale to jest przegięcie

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

NIe przesadzajcie.. zobaczcie ile tam syfu poleciało. Przecież ten typ musiałby wziąć specjalnie kolegów z gildi żeby mu to wzięli bo by zwyczajnie nie miał miejsca. Bo wiadomo jak wybiera się na taką mapkę to bierze sie dużo potów + ewentualne roski/dopalacze, a to zajmuje miejsce.

Mi się podoba takie coś bo przynajmniej ceny spadną i dekle nie będą zarabiać na mnie rozwalac metki cienia i sprzedając ogonki węża+ :)

PS Pojawią się częściej itemki 5bon :P czemu? Bo z metków dropią Skrzynie Mroku, a z nich dropią 5bony ;>

photo261314.png

Opublikowano

0307160338.jpg

Purpurowa smocza stal?niebieska smocza stal? :D Swoja droga fajnie ze dropia bojowe odrazu +6 i stalki +6 , te itemsy na +9 napewno beda duzo tansze a zawsze marzylem zeby miec :D

PS:ciezko rozwalic takiego metka?wstep na ta mape jest od 80lv ? sorka jak glupie pytania ale dawno nei gralem w metina

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Coś tak czuję, że Metin przez tą aktualizację spadnie ostro na psy, jak dodali takie mapy gdzie tyle itemów i yangów dropi. To nie do pomyślenia, żeby coś takiego było... Eh.... Daronian kiedyś grałem na Phobosie ;D

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...