Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] ExpBota - proszę o pomoc

byron17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mianowicie szukam exp bota na privy który będzie stał w miejscu na koniu,będzie bił i zwoływał moby.

szukam jeszcze bota gotowego czyli coś typu wrzuć do metina załącz i graj

ten bot to auto pick up v3 na wybrane itemy nie potrafie go zrobić

ten bot ma działać tak że odpale go odpala sie okno bota i tam wybieram co ma podnosic

prosze o szybką odpowiedź za pomoc daje lajki suby + - piwka co chcecie co zbieracie to dam proszę

tylko o szybką pomoc .

Opublikowano

Pobierz KamerModa:

www.metin2mod.tk

Odpal MobberHacka spod komendy /mobber oraz AutoPickup spod hotkeya F6. Do tego wgraj WaitHacka / DMG Hacka i zostaw postać w miejscu. Mod będzie podnosił itemy i ściągał moby, a WH / DMG będzie je zabijać.

Opublikowano

Prosze o pomoc już nie szukam exp bota bo znalazłem ale szukam dalej bota który będzie podnosił tylko sztabki ale chce widzieć całe moje eq itd będą ++++ i będzie co chcecia ale dajcie mi linka do bota podnoszącego sztabki na elitemt2

Opublikowano

Prosze o pomoc już nie szukam exp bota bo znalazłem ale szukam dalej bota który będzie podnosił tylko sztabki ale chce widzieć całe moje eq itd będą ++++ i będzie co chcecia ale dajcie mi linka do bota podnoszącego sztabki na elitemt2

Wejdź do tego tematu i stwórz własnego AutoPickupa na dany serwer:

[TuT] Autopickup na wybrane itemy - Zrób to sam (poradnik dla średnio zaawansowanych) - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...