Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Modernizacja] Nowa płyta główna

aspis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie o tym wcześniej mówiłem, niektórym na tym zależy ^^ Jeszcze kwestia tego jaka to obudowa ? Zrób zdjęcie WNĘTRZA bo całkiem możliwe że masz mATX i żadnej sensownej płyty nie zmieścisz

Opublikowano

Haha kolejny prockowy piekarnik (TrueFaith wie o co chodzi ;)). Jeszcze gorsza od mojej PGS-VS3. Zmieści się, ale jak będziesz OCował to nie będzie najlepiej - słaby obieg powietrza.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Obieg dobry bo przy 1 wiatraczku tym w zestawie ciągnie powietrze z przodu, wentylatorów? Z przodu da się 2, boku 2, góry 2, od dołu 1 i z tyłu też 1. Mi się podoba, zasilacz modularny. Więc mówisz że ten gigabyte? Poczekam jeszcze na opinię innych :D

Opublikowano

Nie ma sensu innej płyty brać bo ta jest stosunkowo tania, dość dobrze chłodzona i ma 10 fazową sekcję.

Obieg nie jest dobry i się nie upieraj :x Aerocool nie potrafi robić obudów

Opublikowano

brak cable management

Dla chcącego nic trudnego - zawsze można wyciąć przy zasilaczu otwór na kable.

Aerocool nie potrafi robić obudów

Zależy jaka półka cenowa.

RAMy będą w porządku.

W 2 kostkach będą pracować w DC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...