Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, siemka. Małe pytanko do was. Ostatnio z kuplami paliliśmy Bake no i mieliśmy dylemat jak zapalić czy Gibona skręcać czy z rurki. No, ale nie mieliśmy bletek to na rurkę że tego też nie było bo to palenie na spontana było to zrobiliśmy sami. Wzięliśmy plastikową butelkę, zrobiliśmy ustnik i sprzęgło, a na górze aluminiowe sreberko podziurawione zostawiliśmy i tam Bake włożyliśmy. Oczywiście w butelce była woda bo jak by to inaczej. Bake zmieszaliśmy z tytoniem no i odpaliliśmy. Każdy wziął bo 3 machy i oni fruwali. Ja 1 raz paliłem no i tam powiedzieli mi jak to palić itd. I po 3 machach nic mi nie było. Wkurwiłem się bo kasę straciłem, a co najlepsze oni niby coś tam mieli... Pytanko do Was.

Czemu na mnie to nie zadziałało ? Od razu mówię mieliśmy czysty towar bez dopałów więc nie wiem czemu ich wzięło, a mnie nie ?

Dzięki za odp. Pzdr.

Opublikowano

Za pierwszym razem też mnie słabo wzięło. Za drugim już trochę lepiej, a teraz po 4/5 wiadrach leże pozamiatany.
Kupcie sobie bongo'sa albo lufke za 50gr. w kiosku, a nie przez jakiś plastik jaracie ;x
ew. OCB'ki od razu z gwizdkami.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jak się palić nie umie, to się nie ma petardy. Proste i logiczne. Zróbcie z przygotowaniem, a nie wycinacie z buetlki. A bletki 1zł kosztują...

2ufgk6u.png

Opublikowano

Jak się palić nie umie, to się nie ma petardy. Proste i logiczne. Zróbcie z przygotowaniem, a nie wycinacie z buetlki. A bletki 1zł kosztują...

Rodzice im kasy nie dali, lub nie udało im się ukraść na bletki ;_;

Opublikowano

Kupcie lufkę w monopolowym za 30gr :P. Nie mieszajcie z tytoniem :D.

A jak dalej Cię nie bierze to pewnie palicie jakies gówno (albo majeranek Wam sprzedzają <3) albo kupcie sobie miszę : )

skpUo.png

Opublikowano

Pewnie dobrze "kurzyć" nie umiecie:D Tego sie nie pali jak szlugów, że bierze sie dym do ust, trzeba wciągać od razu do płuc. Btw. ja za 3 pierwszymi razami też nic nie odczułem(jarałem wtedy z butli i lufki), za 4 dopiero mnie klepło(joint).

Opublikowano

Patrz pewnie albo ci cisnął ktoś jakiegoś wałka albo nawet tego do płuc nie brałeś. Po prostu bierzesz mocarnego bucha do płuc i trzymasz ile możesz :D jak najdłużej wtedy Cię klepnie.

Opublikowano

Bletki 1zł. to chyba na sztuki kupujesz, albo jakieś chujowe maskoty, do których gówno się zmieści.

Opublikowano

Twoi koledzy udawali, że mają fazę żeby przyszpanować, a ty nic nie złapałeś fazy bo jaraliście to tak ch!@#wo, że gorzej się nie dało.

Następnym razem dosypcie trochę tytoniu i w blete, chyba najlepiej. 1dyne na 2 jointy weźcie.

Jak już chcesz być mocno na fazie, to nie jarajcie w 10 1dyne tylko dla siebie weź połówkę i już.

Opublikowano

Spytaj się, czy fajnie jara się plastik. Prędzej porzygałbym się niż zbakał.

Możliwe jest jaranie bez plastiku, wystarczt lekko nachylić długopis i plastik się nie topi, i nie czuć go w ogóle.

Opublikowano

Możliwe jest jaranie bez plastiku, wystarczt lekko nachylić długopis i plastik się nie topi, i nie czuć go w ogóle.

Sam smród, dym plastiku jest tak intensywny, że chce się rzygać. ;x

btw. i tak pewnie większość dymu się wciąga tego plastiku.

Opublikowano

Sam smród, dym plastiku jest tak intensywny, że chce się rzygać. ;x

btw. i tak pewnie większość dymu się wciąga tego plastiku.

Nie wiem nie próbowałem, ale też mi się tak wydaje :P

Opublikowano

Widzę sami specjaliści, jednak chyba tylko internetowi.

Palenie z wiadra daje znacznie więcej niżeli z jointa czy fifki. Jeżeli ktoś ma ochotę dokładnie zryć banię, a nie dysponuje sporą ilością komedii, to najlepszy sposób.

Dlatego hipsterki możecie dalej biegać do sklepiku po bletki, spalcie grama na trzech i ubaw po pachy, co nie?

Co do Twojego i kolegów sposobu, to miesza się z tytoniem tylko jeżeli nie masz bletek lub masz zbyt mało zielonego.

+ Za pierwszym razem nie musi nic się dziać.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Bo paliliście to tak chujowo, że gorzej się nie dało?

Co to za problem kupić lufę?

Hmm 2 w nocy leć do sklepu.

To co wyżej : Hmm 2 w nocy leć do sklepu.

Rodzice im kasy nie dali, lub nie udało im się ukraść na bletki ;_;

Pierdol się szmaciarzu :*

Możesz lecieć raporta jebie mnie to.

A co do reszty może rzeczywiście jakieś gówno dali, też tak myślałem. Dzięki zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...