Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] części - komputer 06.2013

tapne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosiłbym o złożenie propozycji części dot. złożenia komputera. Mam zamiar go złożyć w czerwcu / lipcu. Potrzebuję taki aby dobrze radził sobie z długą pracą i wiadomo nie lagował podczas pracy czy podczas grania. Chciałbym aby miał dobry procesor + ram (do użytkowania) oczywiście z dobrą kartką graficzną (do gierek).

Mój limit to ok. 3000 zł może być troszkę więcej +/- 300 zł

w cenę proszę nie wliczać:

- klawiatury

- myszki

- głośników

- monitora (możecie podawać oddzielne propozycje)

Temat będę starał się odświeżać a w czerwcu / lipcu go zamknę.

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)
(za każdą sensowną dam like)

Opublikowano

Ciasteczko jak zwykle złożył dobry zestaw ;) jednakowoż radzę poczekać, bo po pierwsze spadną ceny, wejdą nowe technologie itd.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Przede wszystkim to wsytrzymałbym się z kupnem czegokolwiek do wyjścia kilku gier na PS4&PC, po co płacić ~1300 zł za cpu i mobo intela jak za 900-1000 dostaniemy FX'a 8350 z mobo który miejmy nadzieję będzie pokroju 3770k po optymalizacji

Opublikowano

dobra to może zróbmy tak, co miesiąc (do czerwca / lipca) dodawajcie nowe zestawy, jeśli się nie zmieniają to nie wstawiajcie, a ja se będę analizował każdy. Oczywiście poleca limity lajków ^^

PS a co do tego zestawu to nie lepiej dać i7 ?

Opublikowano

czyli mam pewność że ten procek uciągnie gry jak i wymagające programy ?

Opublikowano

a opłaca się wymienić dysk na 1TB ? 500 -> 200 zł 1TB -> 250 zł

Opublikowano

OK, czyli wiesz co z dyskiem, o komputer poprosisz w pod koniec maja (no żeby było na czerwiec :p). Do zamknięcia?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

na pewien czas tak, jak będę chciał otworzyć to się odezwę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...