Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak miec admina?

czacza22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można mieć admina bez wiedzy głownego admina? Piszę to, bo mnie kolega wkurzył i chcę go strollować na serwerze, czyli TNT Boom!!!

Opublikowano

Nie da się ;). Chyba, że jesteś hackerem i potrafisz łamać zabezpieczenia hostingu ;) + jeszcze włamać się na serwer ;).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Oczywiste jest że tak się nie da. Jedyne co możesz zrobić to co up mówi. Jest jeszcze jedna opcja. Możesz pomagać na serwerze męczyć się i po jakimś czasie dostaniesz admina. Albo odpuścić.

Kappa.

Opublikowano

Możesz wejść na serwer pod nickiem admina i pisać /op [twój nick]. Niektóre serwery nie mają takich zabezpieczeń, więc... miłej zabawy ;)

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Jeżeli ten serwer nie ma pluginu AuthMe lub CrazyLogin lub xAuth to jak wejdziesz na nick admina to powinno Ci działać ^^

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...