Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gralibyscie?

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiam mam do was jedno male pytanie czy gralibyscie na serwerze pvp ale to nie byl by zwykly pvp za np zabicie 2 graczy otrzymywalo by sie nagrode czyli pieniadze i lvl i range np superpvp za kasy by sie kupowalo lepsze eq oraz butelki z expem na spawnie znajdowally by sie klasy dla grasza oraz inne dla vipa byloby 5 wysp jedna jako spawn 4 pozostale jako biomy zimowy itd oczywiscie chodzi mi o fly islands teraz do was pytanie gralibyscie?

Opublikowano

Jak widzę, że nawet nie stawiasz przecinków i nawet nie wiesz gdzie jest koniec zdania to nie. Nie ogarniasz zdania to i serwera nie ogarniesz.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@up To nie jest ważne.. Może ma popsutą klawiaturę albo coś mu nie styka?? Ja bardzo chętnie zagrałbym na porządnym pvp serwerze. Tylko musiał by być bardzo dobrze rozwinięty.

Kappa.

Opublikowano

Ja pisalem to na szybko bo mi sie nudzi a chcialbym zrobic serwer tylko nie wiem czy wypali, a to nie znaczy ze nie ogarne serwera. Czekam na dalsze propozycje

kroganin1 moje pluginy pod ten serwer beda dopracowane i postaram sie all spolszczyc:) tylko mi chodzi o to aby byli gracze na tym serwerze a nie 1 osoba na 20 slotow

Opublikowano

Ja osobiście nielubie serwerów Player vs Player (PvP) bo nieogarniam enchantowania i wgl /; Ale z tego co tu wynika serwer był by dobry przez te nagrody za zabijacie (: A więc raczej bym zagrał :D

xxx

Opublikowano

Po tym jak piszesz wnioskuję, że takiego nie ogarniesz. Jeżeli akurat uda się tobie taki stworzyć to chętnie zagram :)

Opublikowano

nie zagrałbym , a może jednak. ale wątpię żebyś coś takiego ogarnął ale no spróbuj Powodzenia życzę

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Zagrałbym , ale prócz tego co wypisałeś , przydało by się więcej urozmaiceń .

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...