Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Mineserv.eu

MCDiaxowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żadna prowokacja. Denerwuje mnie po prostu Pańskie zagranie.

"Wszystkie hostingi to gówno bierz disconnect.pl" tak samo Pan hajki i jeden moderator tego forum.

Nie umiesz pogodzić się z tym, że ktoś jest lepszy od Ciebie to zakończ tą działalność.

Nie umiesz w normalny sposób zdobyć klienta tylko oczerniając innych ?

No to co z tego, że ten typek ma 18 lat ? Oszukują kogoś? okradli ? Nie słyszałem.

Na jakość serwerów też się nikt nie skarży. Sam mam serwer 40 slotów i zawsze mogę się z nimi dogadać.

Co innego Pan obsmarowuje inne firmy na gg podaje fałszywe informacje chociaż by tym że mają 16 GB RAM maszyny. Poda Pan które ? zaprosimy tutaj przedstawiciela który to zweryfikuje.

- 5 na 6 dedyków to tanie pakiety kimsufi ( mało ramu, słabe dyski twarde)

Ciekawy jestem skąd takie informacje ? Podali Panu ? Upublicznili dane admina ?

Jeśli ten hosting jest taki zły jak mówisz dlaczego mają tyle serwerów a na żadnym forum nie ma na ten temat wypowiedzi tylko akurat PRZEDSTAWICIEL INNEJ FIRMY to zarzuca ?

Najlepiej już się tutaj nie wypowiadaj bo pogrążasz siebie i swoją firmę...

Pozdr...

Witam,

Firma Usługowa "WIKTORIA" do której należy marka disCONNECT.pl nie stosuje praktyk o których Pan wspomina.

Informacje o pakietach udostępnione przez osobę która była/jest technikiem. Sprawdzenie jaki to pakiet również nie jest problemem.

"Wszystkie hostingi to gówno bierz disCONNECT.pl" Nie używamy Pańskiego słownictwa i oczywiście nigdy w taki sposób się nie wypowiadamy.

Branża game hostingowa nie jest głównym źródłem utrzymania firmy disCONNECT.pl. Nigdy tego nie ukrywaliśmy.

Działamy w branży game hostingowej już na tyle by to użytkownicy ( nie sponsorowani- nigdy nie wymagaliśmy od osób które wspieramy o pozytywne wypowiadanie się na forach tematycznych ) wypowiadali się odnośnie + czy - w działaniu disCONNECT.pl

Nigdy nie mieliśmy i nie mamy nic do ukrycia. Nie podajemy prawdy w 50% by chować pod stół pewne fakty.

Dla użytkowników disCONNECT.pl liczy się "jakość" a nie "jakoś". Oczywiście mamy tego świadomość, że są lepsze czy gorsze hostingi.

Sugeruje Pan, że FH jest "lepsze" od Nas? Ma Pan oczywiście do tego prawo. Jednak to nie my skopiowaliśmy prosty skrypt pingowania od konkurencji.

Oczywiście nie mam zamiaru się kłócić jednak Pana podważanie czy sugerowanie pewnych rzeczy nie jest czymś na co możemy przymykać oko.

Nie mam nic więcej do powiedzenia w tym temacie. W razie pytań zachęcam do skontaktowania się za pomocą PW, BOK, e-mail bądź telefonicznie. Pozdrawiam

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Ok. Wybieram hosting FiberHost tylko jedno pytanie bo jak mam konto klikam zamów swój serwer to nie mam opcji minecraft. Co mam zrobić ?

Wybierz lokalizacje Francja i wtedy bedzie minecraft

Opublikowano

Witam,

Firma Usługowa "WIKTORIA" do której należy marka disCONNECT.pl nie stosuje praktyk o których Pan wspomina.

Informacje o pakietach udostępnione przez osobę która była/jest technikiem. Sprawdzenie jaki to pakiet również nie jest problemem.

"Wszystkie hostingi to gówno bierz disCONNECT.pl" Nie używamy Pańskiego słownictwa i oczywiście nigdy w taki sposób się nie wypowiadamy.

Branża game hostingowa nie jest głównym źródłem utrzymania firmy disCONNECT.pl. Nigdy tego nie ukrywaliśmy.

Działamy w branży game hostingowej już na tyle by to użytkownicy ( nie sponsorowani- nigdy nie wymagaliśmy od osób które wspieramy o pozytywne wypowiadanie się na forach tematycznych ) wypowiadali się odnośnie + czy - w działaniu disCONNECT.pl

Nigdy nie mieliśmy i nie mamy nic do ukrycia. Nie podajemy prawdy w 50% by chować pod stół pewne fakty.

Dla użytkowników disCONNECT.pl liczy się "jakość" a nie "jakoś". Oczywiście mamy tego świadomość, że są lepsze czy gorsze hostingi.

Sugeruje Pan, że FH jest "lepsze" od Nas? Ma Pan oczywiście do tego prawo. Jednak to nie my skopiowaliśmy prosty skrypt pingowania od konkurencji.

Oczywiście nie mam zamiaru się kłócić jednak Pana podważanie czy sugerowanie pewnych rzeczy nie jest czymś na co możemy przymykać oko.

Nie mam nic więcej do powiedzenia w tym temacie. W razie pytań zachęcam do skontaktowania się za pomocą PW, BOK, e-mail bądź telefonicznie. Pozdrawiam

Nie podoba mi się to że podaje Pan informacje, które są błędne. Jeśli nie jest dla Pana problemem sprawdzenie jakie ich maszyny mają parametry proszę to pokazać.

A w ogóle co to za różnica ? ważne że ich serwery nie lagują a gra się przyjemnie NA CO JEST WIELE POZYTYWÓW. Tylko Pan ma tutaj jakieś problemy.

Testowałeś człowieku chociaż ich usługi !? Powtarzasz cały czas że disconnect to legalna firma, a przepraszam bardzo fiberhost nie !?

Człowieku weź się ogarnij bo to na prawdę świadczy tylko o Tobie. Może odniesiesz się do rozmów z klientami jak oczerniasz firmy ? i nie proś mnie o dowody bo jestem wstanie Ci je podać.. ale jak podam to będą na każdym forum tj. mpcforum amxx ght itbeta ...

@@ ja się wcale z Tobą nie chcę kłócić, ale jeśli nie znasz firmy, nie korzystałeś a tym bardziej jeśli jesteś PRZEDSTAWICIELEM INNEJ FIRMY nie wypowiadaj się na temat innych.

Opublikowano

Tak Craftserve jest drogi , ale za jakość się płaci.

Bardzo odradzam ten cały disconnect.pl , lagi .

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...