Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam generatora kodów doładowujących do Orange, Plus, Play itp.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niema takiego czegoś :)

Jak nie? ;o

Odpalasz , a po paru godz do wszystkiego dostepu nie masz bo hasła po zmieniane ;)

To sie Nazywa

KEYLOGGER -.-

Opublikowano

Może zainteresuj się programowaniem co? Jak większość liczy na gotowca.. zrób generator losowych liczb najłatwiejszy według mnie do tego jest autoit masz pełno tutoriali. Jak ci nie pasuje to opierdalaj się dalej ;)

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Może zainteresuj się programowaniem co? Jak większość liczy na gotowca.. zrób generator losowych liczb najłatwiejszy według mnie do tego jest autoit masz pełno tutoriali. Jak ci nie pasuje to opierdalaj się dalej ;)

Naprawdę "Najłatwiejszy jest do tego autoIT"? W każdym języku wystarczy minuta na napisanie tego.

P.S. Na pewno jak zrobi generator losowych liczb to będą to akurat doładowania, brawo.

Opublikowano

Nie zrobisz takiego czegoś bo operator musi wygenerować u siebie kod żeby był gotowy do użytku TYLKO po zakupieniu doładowania. I nawet jak zrobisz generator i będziesz próbował kod po kolei to szansa na trafienie jest jak 1/10^1000 (coś w tym stylu)

@down kuba, gz za odkop.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Takie coś nie istnieje i powiem Ci żebyś takiego czegoś nie używał ... Bo widział że w niektórych trzeba podać nr. telefonu i mogą go w każdy sposób wykorzystać.

#JebacSygnatury

Opublikowano

Jeżeli kod doładowania zostanie wygenerowany to wtedy można go używać.

Załóżmy ktoś dostanie kod do doładowania 16-cyfrowy:

1234-5678-9123-4567

No i jak go dostanie to możesz go użyć(o ile nie zostanie użyty), a jeżeli kod:

9876-5432-1987-6543

ktoś dostanie jutro(kupi go) to teraz nie możesz go użyć, bo nie został jeszcze stworzony.

@down

Ale mi chodzi o takie robione przez maszynę, a nie zdrapki.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Klaus źle piszesz, bo kody co są pod zdrapką można użyć zaraz po ich stworzeniu, czyli jak stworzony został 1 stycznia, to można go już użyć, nie ważne czy zostanie sprzedany do sklepu 20 Stycznia... I kiedy go ktoś kupi z tego sklepu... :)

A co do tematu to nie ma czegoś takiego.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

@up KlauS'owi chodzi o paragon z kodem.I nie wmawiajcie że generatory nie działają , bo działają.Dzialaja na zasadzie wykradania kodow z bazy kodow orange.(zdrapek).Sam z tego korzystam.

Opublikowano

@up KlauS'owi chodzi o paragon z kodem.I nie wmawiajcie że generatory nie działają , bo działają.Dzialaja na zasadzie wykradania kodow z bazy kodow orange.(zdrapek).Sam z tego korzystam.

Przestań pierdolić, a najlepiej wyjdź stąd.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

No comment... Wykradanie Danych? :O

Ciekawe... ciekawe... może jeszcze Orange ma 1*100 Dysków TB i na nich trzymają 9*9*9*9*9 Kodów na doładowanie które zostały wygenerowane 100r. p.n.e?

Kody są generowane na potrzebę... A nie na 'przyszłość', na paragonie masz kod który został wygenerowany pare minut / sec. temu...

Jeśli tak to czemu każdy film z "Generatorem" na YT ma Zatwierdzanie komentarzy?

@up Udowodnij. Doładuj sobie konto do 100zł. (Jeśli za Free to za Free), zgłoś się do mnie na PW. wyślesz sms'a za ok. 60-80zł.

@PS.

1. Robicie program który wyświetla / generuje kod

2. Idziecie kupić Doładowanie za 10-20 zł.

3. Wpisujecie aby program wyświetlił numer tego doładowania

4. Nagrywacie film, pokazujecie że wszystko pięknie działa

5. Usuwacie wasz Kod doładowania i ustawiacie żeby generował jakieś tam liczby.

6. Robicie ludzi w ch*ja....

Opublikowano

Polecam ci edytować ten post, bo możesz mieć przez to problemy ;)

TOP@ Nie dai się tego zrobić, bo skąd będzie program wiedział, że taki kod już jest użyty? Nikt nie wie jaki będzie mieć kod pod zdrapką a tymbardziej jak ktoś nie ma pojecię jak to odszyfrować. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...