Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy uruchamianiu cs.

TakiOgar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wstałem sobie dzisiaj rano, odpalam steam, widze, że pobiera się jakaś aktualizacja do csa, pobrała się w mniej więcej 5sekund, odpalam cs a tu niespodzianka, wyskakuje takie oto okienko: na górze "hl.exe - Nie znaleziono punktu wejścia", a w treści okienka: "_AIL_stream_sample_handle@4 w bibliotece mss32.dll., zamykam to okienko, wyskakuje następne: "Fatal error", "Could not load hw.dll. Please try again at a later time." Cs nie chce się uruchomić, może ktoś mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu?

Opublikowano

usuń cały folder i włącz od nowa steam żeby się jeszcze raz zaktualizował (przynajmniej tak mojemu kumplowi pomogło) i jeszcze wybierz w bibliotece gier cs'a daj wlasciwosci nastepnie parametry startowe i wklej to -nomsaa -nofbo i daj ok

Opublikowano

Zainstaluj tego cs'a i dopisz po prostu te komendy co podał kolega wyżej w parametrach startowych.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

te komendy są na to gdy ktoś ma czarny ekran po update, no nic uselem csa, sciagam od nowa. Ale na tej wersji po update bankowo wh nie bedzie dzialac.

@cs dziala, natomiast wh na ktorym gralem wczesniej nie! po odpaleniu wh wyskakuje okienko cs 1.6 isn't running! mimo, że cs jest włączony..

Opublikowano

w wlascowosci pliki lokalne daj sprawdz spojnosc plikow weź nacisnij graj i niech Ci sie all zrobi, powinno dzialac mi zadzialalo tez mialem 2 h ten sam problem

Opublikowano

Teraz stare cheaty nie działają na nowym cs'ie. Dodatkowo możesz dostać bana na VAC ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...