Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca się grać na PandoraMT2 ?

Gość Steam343

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam pytanie czy oplaca sie grać na PandoraMT2, w sensie czy admini są ogarnięci, i czy są aktywni.. czy są jakie eventy, ogolnie czy polecilibyscie ten serwer? za pomoc +

Opublikowano

Ogólnie polecam , często są jakieś nowości , co świadczy o tym , że administracja nie "olewa" graczy , nie jestem do końca pewny czy gm'owie spełniają swoją funkcję , bo ciągle sporo graczy bezkarnie gra na cheatach.

Trzeba też wziąć pod uwagę fakt , że serwer stoi kilka lat i ciągle ma dużo graczy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Serwer jest godny uwagi, jest to dość stary serwer i jak najbardziej dopracowany. Kiedyś były tam afery z EQ z Navi, więc to troszeczke odstrasza. JEŻELI lubisz serwery fun/easy to graj tam :D

Opublikowano

No server sie trzyma tak jak diamond . Gra na nim za bardzo nie ma sesu bo all kidy lataja z eq klasowym . Bedziesz bral pvp z sura bm w dps i ci z ducha walnie 200k :P . Dlugo tam gralem . Ale teraz to server oblegany przez dzieci . Jak chcesz to zagraj sam sie przekonasz . Ja ci polecam diamond mt2 . Nie ma tam 6-7 b i mozna sie wykazac robieniem bonow :P juz administracja ponizala sie do takiego stopnia jak sprzedawanie yang na allegro . 100kkk to sa grosze jak chcesz tam eq kupic xD

BUM

Opublikowano

Serwer naprawde godny polecenia. Nie wiem jak administracja, ale fabula gry jest naprawde znakomita ^^

Opublikowano

Lubisz serwery easy/medium jak najbardziej możesz zacząć tam grać , jednak serwer nie jest zbytnio dobry masa cheaterów , częste dzieciaki które ci ksują i wyzywają , nie jest zbytnio dobre to że eq klasowe ja osobiście nie polecam. <_<

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...