Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2.ph - KamerMod

nolog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka pobrałem dziś moda od kamera na metin2.ph wrzucam go do spatchowanego metina filipinskiego ,wlaczam moda loguje wybieram postac ,gra sie zaladuje i mam czarny ekran widac tylko kursor ... WTF? Inne metiny chodza mi normalnie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka pobrałem dziś moda od kamera na metin2.ph wrzucam go do spatchowanego metina filipinskiego ,wlaczam moda loguje wybieram postac ,gra sie zaladuje i mam czarny ekran widac tylko kursor ... WTF? Inne metiny chodza mi normalnie...

może bez patchowania wklej kamera. a jak nie to reinstal i znowu patchowanie

Opublikowano

Musze cie rozczarować ale wystarczy doba a dostaniesz bana na konto. Niestety żadne hacki jeszcze szczególnie jest mało osób.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ja was cwaniaczki zaskocze ;) jebie na bocie non stop odkąd tylko wyszedł , ani słuchu o banie . A mod działa extra , oszczędzasz na pelerynkach+ exp bot+ fish bot , bajka . Ja miałem spatchowanego metka, zainstalowałem tam moda , odpalam przez SG+PH i śmiga ;).

Opublikowano

Ja tam tylko raz dzisiaj odpaliłem na modzie, nawet mnie nie zalogowało i konto poszło się za przeproszeniem jebać a 5 min wczesniej na swiezym spatchowanym metinie smigalem po miescie

POMOGŁEM?cooltext463327201.gif

Peda*om mówimy NIE , jeżeli uważasz ze Justin Bimber :D to Peda* daj + jeżeli odwrotnie daj -

Kocham mpcforum.pl!!! 18706.png

28119.png21495.png

21246.jpg21571.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...