Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot do palladium

dakominek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym sobie załatwić najlepszego[mała wykrywalność+ szybkiego] bota do zbierania palladium.

Proszę podać:

1. Nazwę bota

2. skąd go załatwić

3. Jakieś dodatkowe info. co do tego bota. :)

4. jeśli jest to proszę aby był darmowy, ale jak nie ma to zapłacę. :)

Opublikowano

1. Pbdo bot

2. Www.pbdo-bot.com

3. Mala wykrywalnosc, szybkie aktualizacje. Cena to 120 zl, 140zl przez psc.

Nie ma darmowych botow, chyba ze pixelboty ktore zarabiaja zawrotna ilosc uri tzn max 1000 uri/h.

Pbdo potrafi najwiecej z obecnych teraz botow. Jak bedziesz kupowac to od resellerow.

4. Nie ma dobrego darmowego bota.

Poczytaj na necie o:

-kbot

-ibot

-pbdo

I wybierz ktory bedzie ci pasowal najbardziej.

Troche sie wypocilem na telefonie ale mam nadzieje ze pomoglem. : )

Serwer - PL1
Lvl - 19 almost 20 ^^
Firma - EIC
Ranga - szer. Major
Wypo - SFE + 10 lf-4
Statek - Goliath Diminisher/Kick

Opublikowano

o to ja się podłączam do tematu,
a i takie pytanko żeby nowego tematu nie zakładać, mam teraz kbota i czy jak bym kupił pdbo bota to jest jakaś możliwość ze wyrwę bana, znaczy w tym sesie ze przez ,,przesiadkę'' bo tam zawsze jest jakis % ale mi chodzi bo kiedys czytałem ze jak sie kombinuje to mozna szybko bana wyrwać

Opublikowano

o to ja się podłączam do tematu,

a i takie pytanko żeby nowego tematu nie zakładać, mam teraz kbota i czy jak bym kupił pdbo bota to jest jakaś możliwość ze wyrwę bana, znaczy w tym sesie ze przez ,,przesiadkę'' bo tam zawsze jest jakis % ale mi chodzi bo kiedys czytałem ze jak sie kombinuje to mozna szybko bana wyrwać

jak masz dostać bana to tak dostaniesz kumpel bocił 30min i bana dostał za boting :)

Opublikowano

Właśnie z tej strony pobrałem http://dobots.pl/ pobrałem PBDO-BOT i teraz pytanie płaci się za licencję, ale skąd ją wsiąść ?

Wszedłem na tą str. Www.pbdo-bot.com zarejestrowałem się i co dalej ?

Na stronie wchodzisz w Resellers "aka" where to buy. Wybierasz sobie resellera, piszesz mu na skype/gg i mówisz mu co chcesz kupić jaką formą płatności. Kupując PBDO jakiegoś problemu nie ma jak z Kbot CC.

Po prostu reseller jak ci aktywuje konto i da ci np. Silver Package na forum to wystarczy ściągnąć bota i wpisać passy z forum. Resztę jak znasz anglika to bez problemu ogarniesz. Poczytaj tutki na forum gdzieś był TuT Stima. :rolleyes:

Kupowałem wczoraj od Costella i miałem w 5 minut, też się przerzuciłem z KBota. :D

Serwer - PL1
Lvl - 19 almost 20 ^^
Firma - EIC
Ranga - szer. Major
Wypo - SFE + 10 lf-4
Statek - Goliath Diminisher/Kick

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Aaaa bot by palavia, zbiera powolnie ale zawsze coś, ma ktoś jakiś aktywny link? Z góry dzięki, wszystko jak się instaluje wyskakuje jakieś, żeby podać e-mail, lecz czytalem gdzie indziej już, że jak podasz email to i tak nic sie nie dzieje, więc aby podac g-mail lecz ta sama reakcja..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...