Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Krzakogony kolorowe

SyrenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest różnica między krzakiem czerwonym a brązowym oprócz koloru?
I lepiej kupić już tego kolorowego czy, super świętego czy dynie?

Jestem wojem.

Uczeń
Opublikowano

jeśli jesteś wojem to poleciłby Ci dynie PD nie tą zwykła bo ona jet tylko dla ozdoby a pd ma ogromny dmg, ale dyńka sprawdzi sie na kartach bijacych z bliska i raczej zbyt dużo mobów ją nie zbloczysz, nabardziej uniwersalny jest norm, na mam go z deffem +6 i bloczy moby znakomicie ;) super świety to nie jest dno... To jest święty tori pod inna nazwą

18706.png
Opublikowano

super świety to nie jest dno... To jest święty tori pod inna nazwą

To są zupełnie inne krzakogony, które znacznie się od siebie różnią. Super święty przy świętym tori, to pestka... Wygląd mają tylko ten sam. Aha, super święty potrafi naśladować twoje skille na pajamie, ale komu to potrzebne?

v My channel v

revlayout.png

Opublikowano

Niby jak naśladować skille na pajamie? W sensie, że robi to co my?

Kup św Tori. Jest całkiem spoczko do tanka :) Oczywiście zrób mu obrone +5/6. Możesz też kupić norma który też całkiem dobrze sobie radzi w tankowaniu :) Ulepszenie u nich obrony to podstawa oczywiście :)

Opublikowano

To są zupełnie inne krzakogony, które znacznie się od siebie różnią. Super święty przy świętym tori, to pestka... Wygląd mają tylko ten sam. Aha, super święty potrafi naśladować twoje skille na pajamie, ale komu to potrzebne?

Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj. Ten krzak o którym mówisz ( naśladuje pajame) to święty krzakogon, a super święty to tori. Jak ktoś miał tori i wsadził to perły to nazwa automatycznie zmieniała się na super święty.

Top. Dla woja dynka pd/piłkarz, a dla naga/łuka norm.

Opublikowano

Jak grasz wojem to serdecznie polecam Ci deratyzatora. Jak grasz crussem to kolorowego albo brązowego ;)

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Jak grasz wojem to tylko deratyzator lub specjalna jednostka, mają dużo ataku ale też nie biją z bliska więc nie będą ci padały

Opublikowano

Jeśli nie masz dużo kasy polecam super świętego (dobry stosunek cena/jakość). A jak Cię stać to kup normę lub krzaka który bije z daleka :>

Opublikowano

Jeśli nie masz dużo kasy polecam super świętego (dobry stosunek cena/jakość). A jak Cię stać to kup normę lub krzaka który bije z daleka :>

Super święty jest dobry ale na niższe lvl, po 55 jest bardzo słaby, resy i atak nie są zbyt dobre

Opublikowano

Według mnie najlepszym wyjściem dla wojownika jest krzakogon deratyzator.

Ale jeżeli jest kolorowy tańszy to możesz go kupić, też nie jest złym wyjściem.

@down

Ten post nic nie zmienia w mojej wypowiedzi O_o

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dużo osób do woja poleca na odległość , ale to zależy tylko od ciebie :) ja wole krzaka do blok.

Normal dobry ale lepszy shogun lub centurion.

Centurion full blok , shogun trochę mniej ale większy atak.

Normal chyba każdy wie:P.

Lecz jeżeli wolisz takiego co będzie atakować to bierz PD , czy coś w tym stylu, świętego sie nie opłaca.

Pewnie na większym lvl będziesz chciał zmienić i cały lvl w... :P

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Do woja krzak na odległość, bo woj tankuje :]

Dla łuka krzak mało tankujący ale i bijący sporo Damage'a

Dla Maga krzaczek full tank jak np. Centurion ;]

Kolor krzaka nie ma nic do rzeczy ;] wszsystkie kolorowe krzaczki są takie samei różnią się tylko kolorem :]

altair-signature-anime-2.png

Moje nowe konto ~ShindaPL

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...